דרוש מידע חנות אינטרנטית למשקפיים עם מספר, מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
שלום.
אני מחפש כבר תקופה ארוכה חנות אונליין למשקפיים עם מספר, האם מישהו מכיר כזה דבר...
תודה.

• הוסף לסימניות
זה חנות מומלצת מאוד!
מחירים שווים
אנו הזמנו מספר פעמים והיינו ממש מרוצים.
יש אופציה להעלות תמונה ו"למדוד" את המשקפיים.

• הוסף לסימניות
זה חנות מומלצת מאוד!
מחירים שווים
אנו הזמנו מספר פעמים והיינו ממש מרוצים.
יש אופציה להעלות תמונה ו"למדוד" את המשקפיים.
יש להם משלוחים לישראל והאם זה מייקר בכמה?

• הוסף לסימניות
יש להם משלוחים לישראל והאם זה מייקר בכמה?
יש להם משלוחים. מחירים סבירים בהחלט
בחישוב המשקף והמשלוח הסכום אפילו לא מתקרב למחיר בישראל
יש להם כל מיני תוספות מגניבות כמו חריטה על המשקף, עדשות כהות וכו'
שווה לבדוק.

• הוסף לסימניות
שלום.
אני מחפש כבר תקופה ארוכה חנות אונליין למשקפיים עם מספר, האם מישהו מכיר כזה דבר...
תודה.

אם המספר זהה בשתי העיניים אז יש משקפיים מאוד זולות באלי-אקספרס (מנסיון) כ12 ש"ח -

אם המספר שונה אז יש באזור ה30 ש"ח. יש שם אפשרות לבחור פרמטרים כשלוחצים על Single version אני לא ניסיתי את האפשרות הזו, הזמנתי מהחנות הזו רק דגם אחר, ואני מרוצה מאוד. הם הופכים כהים בשמש (אבל לא ברמה של משקפי שמש ממש)

וכאן יש משקפי שמש איכותיים עם מספר באזור 100 ש"ח -

בכל קישור אפשר להכנס לחנות ולבחור דגם,
הקישורים שיווקיים

• הוסף לסימניות
לילדים מגד לת מספר גבוה יש פתרון להזמין בזול צריכה לבינתיים ע לזכאות בתחילת שנה פה בארץ עולה4000

• הוסף לסימניות
גיסי הזמין בעליאאקספרס
אבל הגיע מגדלת בטעות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה