חנות אינטרנטית שמוכרת שירים/סרטים בזול?

• הוסף לסימניות
בגל פז יש אפשרות (ולפחות הייתה) להביא נגן ולשלם 10 ש"ח על כל אלבום, והם מעתיקים לך אותו.
איפה יש ברשת דבר שכזה, שאתה יכול לקנות שירים/סרטים בזול?
(ז"א, לא לקבל את הדיסק בדואר, אלא שירד לך למחשב)

תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני מתפרצת לכאן, אבל אני לא מבינה איך חנויות (לדוג' גל פז) מוכרים מוסיקה בכאלו מחירים??? האמנים מודעים לכך?? אקו"ם ?? משהו???

• הוסף לסימניות
מה רע?
מוכרים יותר בלי הוצאות נוספות על שיכפול דיסקים, עטיפות וכו'.
לדעתי (בלבד) זה רווח יותר גדול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;1895692:
מה רע?
מוכרים יותר בלי הוצאות נוספות על שיכפול דיסקים, עטיפות וכו'.
לדעתי (בלבד) זה רווח יותר גדול.

לדעתי זה עדיין לא הגיוני. מי שמוציא דיסק- יודע שכל האריזה של הדיסק כולל הדיסק והחוברת וכו' עולה גג 5 ש"ח אם לא פחות, אם כן היו מוכרים דיסקים ב15 ש"ח... זה עדיין לא הגיוני, כי מחיר ממוצע של דיסק 50... משהו פה לא מריח טוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה הקול;1895543:
סליחה שאני מתפרצת לכאן, אבל אני לא מבינה איך חנויות (לדוג' גל פז) מוכרים מוסיקה בכאלו מחירים??? האמנים מודעים לכך?? אקו"ם ?? משהו???

בעבר גל פז השקיע בהוצאות של הדיסק והזמר קיבל תשלום או קצוב או לפי אחוז - בכל אופן מי שהבעלים על הדיסק הוא גל פז ולא הזמר (ב10 שנים האחרונות שהתרבו תופעת הזיופים גל פז הפסיק להשקיע בענין) שימו לב שאין כמעט דיסקים חדשים בקטלוג שם בגל פז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה