עזרה חנות בגדים שפתוחה בחג [בצורה המותרת]

• הוסף לסימניות
אני בארץ לתקופת החגים
[אני להתחזק וללמוד הלכות שאני לא יודעת לפני]
למדו שאני לא מכבסת בגדים בחול של המועד
ואני מוצאת שאין לי מספיק בגדים לחג
דחוף מאוד
מישהי שמסכימה לפתוח לי חנות של בגדים [גם ביותר יקר]
סגנון צעיר נשים גיל 19/24
שיכתוב פה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
יש בבית שמש חנויות של בגדי ילדים פתוח?

• הוסף לסימניות
צדיקה,
תשאלי את הרב שאת מתייעצת איתו.
יש דעות שבמצב כזה מותר לכבס את הבגדים שאת צריכה שוב בחג (ורק אותם- לא להכניס למכונה עוד פריטים "על הדרך").
עדיף מכונות קצרות.
חג שמח!!

• הוסף לסימניות
הייוש
אני בארץ לתקופת החגים
[אני להתחזק וללמוד הלכות שאני לא יודעת לפני]
למדו שאני לא מכבסת בגדים בחול של המועד
ואני מוצאת שאין לי מספיק בגדים לחג
דחוף מאוד
מישהי שמסכימה לפתוח לי חנות של בגדים [גם ביותר יקר]
סגנון צעיר נשים גיל 19/24
שיכתוב פה
אסור לכבס ואסור לקנות
ובשתיהם אפשר להקל במקרה הצורך

כמו שלתינוק מותר לכבס

כל הכבוד לך! בהצלחה בהכל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה