כללי חנות בגדים3

• הוסף לסימניות
אשמח להערותיכם
תודה

קבצים מצורפים

• דסי ואתחנן-01.png
    KB 315.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הפרסום מצויין. יפהפה.

הטיפוגרפיה ממוקסמת ביופיה ביחס למלל. אישית הייתי מבקש מהלקוח לדלל קצת במלל, אבל לפעמים מחוסר ברירה... בתכל'ס עשית את המקסימום. שאפו. ובכל זאת להגדיל את המבצע על פני השאר.

לגבי הצבע הייתי מחליף ליותר עדכני. ואז זה יהיה מושלם (לעניות דעתי המעונה :) )

• הוסף לסימניות
וואו... מושך ת'עין בשנייה! מדהים!

• הוסף לסימניות
הכדורים אלה קישוטים של ה"עץ" של הנוצרים. לא כדאי...

• הוסף לסימניות
לגבי הצבע הייתי מחליף ליותר עדכני. ואז זה יהיה מושלם (לעניות דעתי המעונה :) )[/QUOTE]
אשמח לשמוע מה הצבע?
בקשר למבצע זה מה שהלקוחה רצתה
ולגבי הכדורים באמת חשבתי שאולי זה מסמל נוצרי, תודה על ההארה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbh200;2204550:
לגבי הצבע הייתי מחליף ליותר עדכני. ואז זה יהיה מושלם (לעניות דעתי המעונה :) )
אשמח לשמוע מה הצבע?
בקשר למבצע זה מה שהלקוחה רצתה
ולגבי הכדורים באמת חשבתי שאולי זה מסמל נוצרי, תודה על ההארה[/QUOTE]

בלי לגעת בכדורים (כי אין לי אותם בשכבות) סתם ביקשת גוון אז זרקתי כיוון.

קבצים מצורפים

• דסי ואתחנן-01.jpg
    KB 80.8 · צפיות: 13
  • דסי ואתחנן-02.jpg
    KB 80.4 · צפיות: 11
  • דסי ואתחנן-03.jpg
    KB 75.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הירוק-תכלת, מקסים!

• הוסף לסימניות
מהמם,
חולצות ראש חודש, הש' מוסתרת מהעיגול הלבן שברקע,
הטיפוגרפיה עשויה מעולה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלגבי הכדורים - צבע נוצרי - זה לא מדויק.
הנוצרים משתמשים באדום וזהב בחגא שלהם בכל הצורות. לאו דווקא בכדורים. כך שאם הצבע שונה זה לא מזכיר כלום ...

• הוסף לסימניות
להחליף דחוף את הכדורים!!!
זה סמל נוצרי מובהק!
מרתיע מאד להכנס לחנות כזו
תחליפו דחוף פרסום כזה עלול לעשות לחנות המצוינת הזו נזק!

• הוסף לסימניות
א. זה נוצרי ומזעזע לראות את זה
ב. הכתב על הנקודות זה לא יהיה קריא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה