דרוש מידע חנות בגדי אירועים לפעוטות

• הוסף לסימניות
שלום!

אני מחפשת לקנות בגד אלגנטי לתינוק בן שנה וחצי, ולא מצאתי משהו הולם באף חנות או מכירה בהן הייתי.
אודה מאד אם תוכלנה לתת לי פרטים של מכירות בירושלים ובבני ברק, שצפוי שיהיה להן דבר כזה.

תודה רבה
יום טוב

• הוסף לסימניות
ראיתי ב'בנים' שהגיע סחורה חדשה עם דברים אלגנטים

• הוסף לסימניות
בבני ברק-
ביבוש
אנג'לס יש להם חליפות מדהימות ממידה 1
יש לאנג'לס סניף בירושלים בשם אחר, לא זוכרת

• הוסף לסימניות
השאלה מה את אוהבת
יש כאלה שאוהבות חליפות ואפודות מחויטות כמו לילד בן 12 רק בקטן
וזה יש לך ברייצ'ל, בנים, וכו
אם את אוהבת דברים יותר תינוקיים ופחות מחויטים (לא חליפות תכלכלות רק לא כמו בחור ישיבה) קשה קצת למצוא
אם את מוצאת משהו יפה תגידי לי איפה....

• הוסף לסימניות
השאלה מה את אוהבת
יש כאלה שאוהבות חליפות ואפודות מחויטות כמו לילד בן 12 רק בקטן
וזה יש לך ברייצ'ל, בנים, וכו
אם את אוהבת דברים יותר תינוקיים ופחות מחויטים (לא חליפות תכלכלות רק לא כמו בחור ישיבה) קשה קצת למצוא
אם את מוצאת משהו יפה תגידי לי איפה....

רציתי וסט מחויט (לא סריג!) עם מכנס תואם, בצבע כחול קלאסי. ומסתבר שזה דבר שלא קיים. מה שאני מוצאת זה אפודות בסגנון חסידי או וסטים בצבעי פסטל. למיוראל יש משהו שאני אוהבת, אבל זו קולקציה שעדין לא הגיעה לארץ ואין לי זמן להזמין מחו"ל

• הוסף לסימניות
אולי בקידס מוד, לפני המון שנים קניתי שם משהו שממש עונה על ההגדרות שלך

• הוסף לסימניות
רציתי וסט מחויט (לא סריג!) עם מכנס תואם, בצבע כחול קלאסי. ומסתבר שזה דבר שלא קיים. מה שאני מוצאת זה אפודות בסגנון חסידי או וסטים בצבעי פסטל. למיוראל יש משהו שאני אוהבת, אבל זו קולקציה שעדין לא הגיעה לארץ ואין לי זמן להזמין מחו"ל
אני חושבת שרייצ'ל זה בול בשבילך
כי בנים, קידישיק, קידס מוד, דולי בול וכו' הם בסגנון חסידי

• הוסף לסימניות
אופציה יקרה, אבל שווה - האתר של צ'ידרן סלון.יש להם נציגה דוברת עברית, תוכלי לבקש ממנה משלוח מזורז במיוחד. (אם שווה לך לשלם עליו משהו כמו עשרים דולר תוספת).

• הוסף לסימניות
אני חושבת שרייצ'ל זה בול בשבילך
כי בנים, קידישיק, קידס מוד, דולי בול וכו' הם בסגנון חסידי
הבעיה היא שהלא חסידים מביאים דברים בצבעים מזעזעים בעיני.
בדרך כלל אני מוצאת את מבוקשי בדולי בול, איכשהו הפעם אין להם את מה שאני צריכה.

• הוסף לסימניות
אופציה יקרה, אבל שווה - האתר של צ'ידרן סלון.יש להם נציגה דוברת עברית, תוכלי לבקש ממנה משלוח מזורז במיוחד. (אם שווה לך לשלם עליו משהו כמו עשרים דולר תוספת).
תודה, יש להם וסט שאני אוהבת אבל בלי מכנס תואם... אבל זו באמת האפשרות הכי טובה. אני קונה שם הרבה, בסיילים.

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לאתר?

• הוסף לסימניות
אולי תנסי בליטל פרינסס ברב שפע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה