חנות דנדש בבני ברק

• פותח הנושא srp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה יש להגיד עליהם?
אמינים?
זולים?
מוכרים דברים מתצוגה גם כן?
תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
לא משהו מיוחד

נכתב ע"י srp;1273805:
מה יש להגיד עליהם?
אמינים?
זולים?
מוכרים דברים מתצוגה גם כן?
תודה מראש :)

אני לא התלהבתי בכל אופן זה דעה אישית (צניעות גם אין שם וד"ל)

• הוסף לסימניות
מהתרשמות שלי, הם מוכרים רהיטים-עתיקים מאוד שעברו טיפה חידוש אבל עדין לא נראה חדש...

מתאים לאנשים שאוהבים עניתקה..

• הוסף לסימניות
י-ק-ר-י-ם בשביל יד שניה.

• הוסף לסימניות
אוקיי
איפה כן אפשר לקנות ספות עור מתצוגה
או יד שניה במצב חדש ממש
אפילו אם זה יעלה יותר יקר ולא 500-100 ש"ח וכו'
באיזור בני- ברק, ירושלים, בית שמש?
תודה לכולם :)

• הוסף לסימניות
גם אני לא התלהבתי...

חפשי ביד 2
נראה לי יותר יעיל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1273883:
גם אני לא התלהבתי...

חפשי ביד 2
נראה לי יותר יעיל...

מדבר אלי יותר מתצוגה
מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלו דברים?
תודה :)

• הוסף לסימניות
בזאפ יש לפעמים דברים מתצוגה.
כדאי לבדוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה