חנות התבלינים

• הוסף לסימניות
לא נעים לומר...
ציפיתי ממך ליותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;516309:
למה לא נעים לומר?

אני דווקא מצפה ליותר פירוט, בבקשה.

1. חסר מוקד ענין בתמונה.
2. התאורה הקידמית (כנראה פלורסנטית) שפכה אור ירוק ולא מחמיא על כל הסחורה הקידמית.
3. זוית הצילום סתמית ולא מוסיפה ענין או מימד מיוחד לתמונה, מלבד מה שנוצר עיקום או עיוות בקווי הפרספקטיבה.

זה פחות או יותר מה שנראה לי ממבט ראשוני בתמונה, מקווה שהדברים נלקחים ברוח טובה, שכן שאר תמונותיך בעלות קומפוזיציה הרבה יותר מוקפדת.

--- השתנה לי באמצע הפונט אין לי מושג איך, וזה לא בא לומר כלום---

• הוסף לסימניות
לא מבינה בצילום בכלל,
אבל גם לא הצלחתי להרגיש את הריחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;516318:
1. חסר מוקד ענין בתמונה.
2. התאורה הקידמית (כנראה פלורסנטית) שפכה אור ירוק ולא מחמיא על כל הסחורה הקידמית.
3. זוית הצילום סתמית ולא מוסיפה ענין או מימד מיוחד לתמונה, מלבד מה שנוצר עיקום או עיוות בקווי הפרספקטיבה.

זה פחות או יותר מה שנראה לי ממבט ראשוני בתמונה, מקווה שהדברים נלקחים ברוח טובה, שכן שאר תמונותיך בעלות קומפוזיציה הרבה יותר מוקפדת.

--- השתנה לי באמצע הפונט אין לי מושג איך, וזה לא בא לומר כלום---

התמונה צולמה בשוק מחנה יהודה. התאורה בחוץ יותר פלורצנטית ובתוך החנות כתומה. דווקא אהבתי מאד את התאורה, זה מה שעשה לי את התמונה.

זווית הצילום לטעמי באה לתת הולכת עין החל משקי התבלינים העומדים מחוץ חנות אל תוך עומק החנות.

העיקום בקווי הפרספקטיבה נוצר מכיוון שלא צילמתי מול מרכז החנות, אלא ישרתי את המצלמה לצד שמאל. חשבתי לתקן את זה ובמחשבה שניה זה לא כ"כ הפריע לי.

בוודאי שהכל ברוח טובה, ביקורת תמיד מועילה!:)

תודה לך!

נכתב ע"י דסי;516320:
לא מבינה בצילום בכלל,
אבל גם לא הצלחתי להרגיש את הריחות.

איך את חושבת שאפשר להריח תמונה דרך מחשב?!

אם יש לך המצאה כזאת את יכולה להיות מליארדרית!
:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;516326:
התמונה צולמה בשוק מחנה יהודה. התאורה בחוץ יותר פלורצנטית ובתוך החנות כתומה. דווקא אהבתי מאד את התאורה, זה מה שעשה לי את התמונה.

זווית הצילום לטעמי באה לתת הולכת עין החל משקי התבלינים העומדים מחוץ חנות אל תוך עומק החנות.

העיקום בקווי הפרספקטיבה נוצר מכיוון שלא צילמתי מול מרכז החנות, אלא ישרתי את המצלמה לצד שמאל. חשבתי לתקן את זה ובמחשבה שניה זה לא כ"כ הפריע לי.

בוודאי שהכל ברוח טובה, ביקורת תמיד מועילה!:)

תודה לך!
אם כך, השקים חוסמים את המעבר :)

ניתן לצלם מזוית נמוכה במעבר, להרויח את השקים משמאל ואת הולכת העין ואת התחושה שניתן למשש את התבלינים.
כמוכן היה אולי כדאי להעמיד את ה-WB על מצב מתאים לפלורוסנט וכך התבלינים לא היו מקבלים את הגוון החולני הזה.

נכתב ע"י כדרלעמר;516326:
איך את חושבת שאפשר להריח תמונה דרך מחשב?!

אם יש לך המצאה כזאת את יכולה להיות מליארדרית!
:D
כבר יש! (בפיתוח והרצה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;516371:
אם כך, השקים חוסמים את המעבר :)

ניתן לצלם מזוית נמוכה במעבר, להרויח את השקים משמאל ואת הולכת העין ואת התחושה שניתן למשש את התבלינים.
כמוכן היה אולי כדאי להעמיד את ה-WB על מצב מתאים לפלורוסנט וכך התבלינים לא היו מקבלים את הגוון החולני הזה.

הבעיה בזווית נמוכה יותר שכמעט ולא ניתן לראות את תכולת השקים.

אם הWB היה מתאים לפלורצנט, התאורה בתוך החנות הייתה גרועה מאד.

עכ"פ תודה על ההערות, מכל מלמדי השכלתי:)

מצורפת כאן תיקון שעשיתי במהירות (בעיקר פרספקטיבה וWB), מעניין אם זה משפר לדעתך או שמא רק גורע.

• הוסף לסימניות
יתכן שהיה רצוי לצלם פעם אחת עם WB מכוון על פלורסנט, ופעם שניה לפי התאורה החמה ולשלב ביניהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;516488:
יתכן שהיה רצוי לצלם פעם אחת עם WB מכוון על פלורסנט, ופעם שניה לפי התאורה החמה ולשלב ביניהם.

זה בוודאי מקום שמתאים לצילום HDR (לטעמי לפחות), אבל לא הייתי במצב להעמיד חצובה וכו'.

(אגב, אני עם התאורה כמו בראשונה, כך זה הכי קרוב למציאות שאני זוכר).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה