נכתב ע"י mig;516307:לא נעים לומר...
ציפיתי ממך ליותר...
נכתב ע"י כדרלעמר;516309:למה לא נעים לומר?
אני דווקא מצפה ליותר פירוט, בבקשה.
נכתב ע"י mig;516318:1. חסר מוקד ענין בתמונה.
2. התאורה הקידמית (כנראה פלורסנטית) שפכה אור ירוק ולא מחמיא על כל הסחורה הקידמית.
3. זוית הצילום סתמית ולא מוסיפה ענין או מימד מיוחד לתמונה, מלבד מה שנוצר עיקום או עיוות בקווי הפרספקטיבה.
זה פחות או יותר מה שנראה לי ממבט ראשוני בתמונה, מקווה שהדברים נלקחים ברוח טובה, שכן שאר תמונותיך בעלות קומפוזיציה הרבה יותר מוקפדת.
--- השתנה לי באמצע הפונט אין לי מושג איך, וזה לא בא לומר כלום---
נכתב ע"י דסי;516320:לא מבינה בצילום בכלל,
אבל גם לא הצלחתי להרגיש את הריחות.
אם כך, השקים חוסמים את המעברנכתב ע"י כדרלעמר;516326:התמונה צולמה בשוק מחנה יהודה. התאורה בחוץ יותר פלורצנטית ובתוך החנות כתומה. דווקא אהבתי מאד את התאורה, זה מה שעשה לי את התמונה.
זווית הצילום לטעמי באה לתת הולכת עין החל משקי התבלינים העומדים מחוץ חנות אל תוך עומק החנות.
העיקום בקווי הפרספקטיבה נוצר מכיוון שלא צילמתי מול מרכז החנות, אלא ישרתי את המצלמה לצד שמאל. חשבתי לתקן את זה ובמחשבה שניה זה לא כ"כ הפריע לי.
בוודאי שהכל ברוח טובה, ביקורת תמיד מועילה!
תודה לך!
כבר יש! (בפיתוח והרצה)נכתב ע"י כדרלעמר;516326:איך את חושבת שאפשר להריח תמונה דרך מחשב?!
אם יש לך המצאה כזאת את יכולה להיות מליארדרית!
![]()
נכתב ע"י mig;516371:אם כך, השקים חוסמים את המעבר![]()
ניתן לצלם מזוית נמוכה במעבר, להרויח את השקים משמאל ואת הולכת העין ואת התחושה שניתן למשש את התבלינים.
כמוכן היה אולי כדאי להעמיד את ה-WB על מצב מתאים לפלורוסנט וכך התבלינים לא היו מקבלים את הגוון החולני הזה.
נכתב ע"י mig;516488:יתכן שהיה רצוי לצלם פעם אחת עם WB מכוון על פלורסנט, ופעם שניה לפי התאורה החמה ולשלב ביניהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים