חנות זולה לבדים

• הוסף לסימניות
איפה הכי זול לקנות בדים לשמלות לילדות בבני ברק/ פתח תקוה,

והאם שווה יותר להטלטל עד ת"א בשביל 4 שמלות

• הוסף לסימניות
עלויות הבדים בפ"ת בערך אותו הדבר. העניין פשוט למצוא את הבד הרצוי.
בקשר לת"א לא הייתי ברחוב הבדים כבר כמה שנים אז לא אוכל להמליץ בקשר למחיר
אך אם זה לשמלות חתונה נראה לי שכן כדאי לנסוע לת"א יש להם תחרות מאוד יפות

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה בדים מדובר.
מבדיקה שעשיתי לפני ארבעה חד' מצאתי שבד פייטים קטנים מן טריקו כולו פייטים -קיים בגוונים רבים. בנחלת בינימין עלה חצי המחיר .סדר גודל של 70/80 מול 160 ש"ח למטר.

• הוסף לסימניות
גיסתי והמשפחה שלי מגיעות תמיד מירושלים לת"א בשביל בדים אז מב"ב זה ממש לא בעייתי...

• הוסף לסימניות
בית הבד- רבנו תם 2 במרתף. בני ברק. יש להם שם בדים לפי העונה ומה שהולך. ובכלל...

אחרי סיור בנחלת בנימין מצאתי שם את אותו בד בפחות כסף (אני מדברת על בד שעלה 130 בערך ש"ח למטר)

• הוסף לסימניות
בקיץ האחרון הייתי בנחלת בנימין, ויש שם מגוון עצום שאין בשום מקום אחר.
כמובן שאפשר ללכת לאיבוד מרוב מבחר.. וצריך לאחוז ראש דוגמאות וסוגים ומחירים...

נסענו לשם אחרי שיטוט בכמה חנויות בדים בבני ברק, אבל גם בב"ב אפשר למצוא לא מעט בדים מדהימים, ובמחירים סבירים בהחלט.

• הוסף לסימניות
בנחלת בנימין אפשר להתמקח. בב"ב לא.

• הוסף לסימניות
בית הבד. בשבילכם ב"ב - רבנו תם 2 במרתף.

לירושלמים - רחוב עזר יולדות.

• הוסף לסימניות
בנחלת בנימין, בסוף הרחוב (לבאים מהתחנה המרכזית) יש עוד חנויות לבדים בסיטונאות. שם יש אולי פחות מבחר, אך מחירים יותר זולים. ואם את צריכה בד ספציפי בכמות גדולה, עדיף לקנות שם.

• הוסף לסימניות
לכמויות גדולות - אין כמו בנחלת בנימין
כנ"ל אם את צריכה צבע ספציפי- יש שם חנות (שתי חנויות באותה בעלות) שמחזיקה קטלוג ענק של בדים בהמון המון גוונים.
ארבע שמלות - אם הן רחבות עם שתי שכבות יכולות להסתכם בכמה עשרות מטרים...

• הוסף לסימניות
בדי אירופה בנחלת בנימין בת"א מבחר גדול וזול(מנסיון אישי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה