- החנות נסגרה לא מזמן!נכתב ע"י שרי 1;1168658:בתחילת ר"ע גם ראיתי בחלון ראוה טפטים
בסביבות הראשונים בצד הזה
נכתב ע"י shoshi;1168711:לא מזמן הייתי בחנות רק לטפטים וחיפויי קיר.
בדיזיין סנטר קומה לרדת - מול קניון איילון.
סחורה מדהימה ויחודית, שווה לבוא מרחוק.
נכתב ע"י שרי 1;1168658:ראיתי בטמבור ליד שילב(חנות בעבר)
ליד קניון איילון
דברים מדהימיםםםםםםם
זול?
לא מבטיחה
תעשי קיר אחד
בתחילת ר"ע גם ראיתי בחלון ראוה טפטים
בסביבות הראשונים בצד הזה
נכתב ע"י shיפי;1169254:גם אני ממליצה על החנות Meyers בדיזיין סנטר, יש להם דברים מהממים
והשירות אכן מעולה!
יש חנות נוספת בת"א שאם אני לא טועה קוראים לה "דומיין" גם שם השירות מצוין.
נכתב ע"י תמר;1169181:אכן, חנות מומלצת, שרות מעולה!!!
יש גם את גולדשטיין גלרי בת"א, מבחר מדהים מחירים יקרים, והשרות : (
נכתב ע"י ARTLINE123;1169277:יש איפשהוא בת"א רחוב יש בו 7-8 חנויות טפטים אחת ליד השניה.
(לא זוכרת איפה בדיוק, הייתי שם מזמן)
מחירים מעולים, טפטים ייחודים, ויש חנות אחת עם עודפים בשיא הזול
נכתב ע"י רותי12;1169344:זה אני מחפשת..
איזה רחוב ? פרטים יותר מדוייקים? תודה
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1170174:איפה קונים טפטים לא לקירות? (כמו שמצפים שיש לפסח)
נכתב ע"י KR;1170266:בירושלים יש עור-פלסט בגאולה. חנות מעולה!
אולי יש להם סניף במרכז?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים