דרוש מידע חנות כלים זולה במיוחד / שעושה חיסול

• הוסף לסימניות
מישו מכיר?
אני פותחת גמ"ח לכלים לאירועים, מרכזי שולחן כלי הגשה וכו' ומחפשת חנות זולה במיוחד

בנוסף, אם מישהו מחפש להעביר משו מהנל' במצב מצויין- אשמח שיכתוב ל ktsatshzufa
תודה!

• הוסף לסימניות
מישו מכיר?
אני פותחת גמ"ח לכלים לאירועים, מרכזי שולחן כלי הגשה וכו' ומחפשת חנות זולה במיוחד

תודה!
איפו הגמח

• הוסף לסימניות
מישו מכיר?

בנוסף, אם מישהו מחפש להעביר משו מהנל' במצב מצויין- אשמח שיכתוב ל ktsatsh
מישו מכיר?

תודה!

zufa
תודה!
יש לך היום

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש השכרת כלים ברחוב הרב קוק 33 בני ברק
למשהו יש טלפון שלהם? או מה השם משפחה?

• הוסף לסימניות
מישו מכיר?

תודה!
היי
יש לך היום גמ"ח כלים אשמח לשמוע . אני בבני ברק ומחפשת כלים לאירוע.
תודה

• הוסף לסימניות
מישו מכיר?

תודה!
@shzofa שלח/י לי הודעה בפרטי...

יש לי חברה שיש לה גמ״ח כלים לאירועים- מגשי זכוכית מונחים על כלי מתכת דוגמת שיש בגווני זהב ושחור מושלמיםםם. עם קנדלברות נרות שקופים וכל מיני רעיונות.. היא משכירה אותם במודיעין עילית.

קבצים מצורפים

• קטלוג כלים לבר.pdf
    KB 384.8 · צפיות: 45

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה