- הוסף לסימניות
מה שנכון, לעומתם (האמריקאים ורמת החיים שלהם) אנחנו דלפונים....זה מה שרשמתי שפה מתלהבים
באמריקה הדלפונים נכנסים לחנויות האלה
מה שנכון, לעומתם (האמריקאים ורמת החיים שלהם) אנחנו דלפונים....זה מה שרשמתי שפה מתלהבים
לא הבנתי. זה מחמאה?זה מה שרשמתי שפה מתלהבים
מה המטרה של התגובה?פה בארץ מתלהבים כמו..... (כי זה מכירה לעניי א"י)
אחיות שלי באמריקה מתביישות לקנות שם כי זה כמו פה בזאר שטראוס ולידר
מה זה משנה מי מתלהב ומי נכנסזה מה שרשמתי שפה מתלהבים
דברי איתי אחרי כמה כביסות ותראי מה זה איכות.קניתי אחר כך בקיוי ובלידר בגדים הרבה יותר איכותיים
תבואת שיגעון תשפ"ה
לכן כל החברות יודעות לעשות מכירות בא"ימה שנכון, לעומתם (האמריקאים ורמת החיים שלהם) אנחנו דלפונים....![]()
כל מילה.כי יבואו עם שקיות ענק ויכניסו בלי שום קשר העיקר להכניס אח"כ נמיין
באיזה עוד מדינה מאבדים את הכבוד העצמי בשביל מותגים???
זה תלוי איך את מכבסתחחחח
אשלח לך את הבגדים טוטיני זבל
זרקתי באמצע העונה ניהיה דהוי (חורף)
פעם ראשונה ואחרונה
גזרות מזעזעות
אין מה לעשות פה בארץ עדיין מתלהבים..
באמריקה יש כבר הרבה יותר חברות טובות ואיכותיות
יש לי בגדים ממלבושי כבודזה תלוי איך את מכבסת
יש לי בגדים מלולו שנלבשו מסוכות - נראים חדשים.
אין לשום אישה זכותמעצבן אותי לראות את הזלזול במי שקונה במכירות האלה ומתאמצת לקנות ביגוד איכותי ובזול
זכותה של כל אישה לעשות את הבחירות שלה
זכותה לרצות שילדיה ילבשו בגדים יותר יפים ואיכותיים (כן, הם יותר יפים ואיכותיים) ולהתאמץ מאד בשביל זה
לא צריך לזלזל ולכנות שמות ולהסביר כמה האמריקאים לא מסתכלים על המותג הבזוי הזה.
גם בבלו וייב ראיתי ערימת עגלות וילדים בוכים וגם בלידראין לשום אישה זכות
להשאיר את התינוק שלה להתייבש שעה בחוץ בעגלה בשמש לבד!!
אין לשום אישה זכות
להכנס למכירה לחטוף אחוזת אמוק לשקיות ענק מכל הבא ליד,
ולהשאיר אותן אח"כ על הרצפה,
(וכמובן לי שלא זכתה להגיע ראשונה מגיע למכירה עם סטנדים ריקים)
הביזיון הוא ההתנהלות
לא הרצון לקנות מותגים בזול.
בשום מקום לא ראיתי דברים דומים לזהגם בבלו וייב ראיתי ערימת עגלות וילדים בוכים וגם בלידר
וגם באוטובוסים
בכל מקום עמוס עכשיו ולא מתאים לקחת ילדים לקניות, באמת רחמנות על הילדים בשמש
בקשר לשקיות על הרצפה וכו' - מסכימה ממש
אבל כל אלה לא קשורים לעניי א"י וכו'
למה יותר יקרלי יש שאלה אחרת
למה בארץ הכל יותר יקר??
וגם פחות איכותי??
הרי גם את הבגדים בחול מייצרים בסין
יש למישהו טלפון של המארגנים,בפרסום כתוב יום ראשון א' ניסן באולמי וגשל רח' הרב מלצר 13
ביום שני ב' ניסן באולם פארהאנד רח' רשב"י 7 רמה ב'
שעות 11-22:00 אין כניסה לעגלות
התשלום במזומן בלבד
יש לי את המספר שלחי לי מייל לפרטייש למישהו טלפון של המארגנים,
אני צריכה אותם דחוף
אני לא מצליחה לשלוח לך מייל וצריכה דחוף את המספר של המארגנים (אבד לי מכנס מסט ואין מענה המייל שלהם מאז פסח...) אשמח אם יש מצב שתשלחי לי מייל ל nhprog2 שטרודל גימייל נקודה קום........יש לי את המספר שלחי לי מייל לפרטי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים