מידע שימושי חנות למוצרי אפיה זולה בבני ברק

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה מאד על צ'וקי,
חנות שתעשה הכל בשבילך על מנת שתצאי מרוצה!

• הוסף לסימניות
רובין
ברחוב הרב שך
מגוון עצום ואסתטי

• הוסף לסימניות
מכירה של מוצרי אפיה באזור פרדס כץ, קרית הרצוג, השומר, הרב שך והסביבה..
משהי מכירה?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה מוצרי אפיה בסביבות תחילת ר עקיבא / עלי הכהן /הרצוג?

• הוסף לסימניות
אני מכירה במעונות ויזניץ.הכל אסטתי נקי ומעושר!יש שם הכל!!!!!!!!!ואפילו משלוחים חינם.

• הוסף לסימניות
מן
אזור שיכון ה, בר אילן
053-415-7815
שירות מצוין

• הוסף לסימניות
נוגט - הרב לנדא
שיווק ישיר - החיד"א

• הוסף לסימניות
יש איזה מכירה גם ברח שדל בבני ברק
ידוע למישהי מה השעות פתיחה שלהם?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצות על קצפת
הכל טעים נקי ואסטתי
יש להם סניף באזור עזרא- חזון איש
ועוד אחד בקהילות יעקב אם אני לא טועה

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצות על קצפת
הכל טעים נקי ואסטתי
יש להם סניף באזור עזרא- חזון איש
ועוד אחד בקהילות יעקב אם אני לא טועה
נכון יש בעזרא 66 מול סמינר כהנא ובקהילות יעקב 25 פינת הר סיני פתוח 24 שעות ביממה.

• הוסף לסימניות
זהה פרטטים מה שכתבו לך למעלה
אין לי מעבר
זה בלי מוכרת
באים משלמים לבד ולוקחים.

• הוסף לסימניות
יש למישהו את הטלפון של החנות צימוקים ושקדים ברבי עקיבא?
הבת שלי קנתה שם קרם בייגלה ואין כיתוב על הקופסא ולא יודעת אם זה פרווה או חלבי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה