עזרה חנות למוצרי תינוקות (מתנה) סוג משחקים בגדים וכאלה שפתוחה עכשיו או נפתחת בשמונה וחצי בירושלים

• פותח הנושא as is
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דחוף מאד!!!!!
אזור גאולה יפו או תחנה מרכזית

• הוסף לסימניות
לא נראלי שיש חנות כזו שנפתחת לפני תשע

• הוסף לסימניות
בטוח?
אני חייבת את זה לברית שמתחילה בדיוק בתשע בסורצקין....

• הוסף לסימניות
איפה יש סניף?
שמיכה שווה יש שם?
או משחק טוב?

• הוסף לסימניות
איפה יש סניף?
שמיכה שווה יש שם?
או משחק טוב?
לא-אין,זה לא דוקא לתינוקות
אבל יש גם מוצרי תינוקות כמו לקנות לה סט של בקבוק יקר או מוצצים יקרים ושיעטפו לך את זה
יש ממש ליד התחנה מרכזית בירושלים
יש גם ביפו אם יותר קרוב לך

• הוסף לסימניות
ביפו אין משו??
גולף קידס מתי פותחים?

• הוסף לסימניות
@as is אולי תוכלי לצאת באמצע הברית לחנות קרובה לקנות משו

• הוסף לסימניות
פחות---
תודה על הרעיונות

• הוסף לסימניות
תתאמי מראש עם חנות פרטית

• הוסף לסימניות
מתי מראש?
מי יענה לי עכשיו?

• הוסף לסימניות
יש חנות משחקים ברחוב סורוצקין
Malky's toy store
זה נראה לי חנות פרטית תעשי בגוגל ותתקשרי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דחוף מאד!!!!!
אזור גאולה יפו או תחנה מרכזית
יש אחת בסורוצקין שיש לה בבית מכירה של בגדי תינוקות ויש לה גם שמיכות ומחזיקי מוצץ וכאלה בזול!
אני רוצה למחוק את המספר תגידי לי כשאת רואה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה