שאלה חנות לריצוף באזור בני ברק

• הוסף לסימניות
בנתניה ממש רמה גבוהה של איכות ושירות! (נראה לי חצי מהמחיר של המתחרים ובאותה איכות בדיוק)
הכל איטלקי וזה היבואן עצמו עד לא מזמן התעסק רק עם חברות וכעת כעבר גם לפרטי
קוראים להם סנה ושווה את המאמץ להגיע מרחוק

• הוסף לסימניות
יניב קרמיקה כפר טרומן
מניסיון אישי מעולים בשירות ואיכות
והמחיר 40% פחות מאחרים
בעיקר 1.20X60 ומטרX מטר
לגבי 1.20X1.20 פחות יש שם
נכון ללפני 4 חודשים
רוב הריצוף מספרד ומיעוטו מהודו
עם רכב זה ממש לא רחוק

• הוסף לסימניות
ניב קרמיקה כפר טרומן
מניסיון אישי מעולים בשירות ואיכות
והמחיר 40% פחות מאחרים
בעיקר 1.20X60 ומטרX מט
אפשר לפרט מה הכוונה 40 אחוז מחיר

מהבדיקה שלי ריצוף ספרדי 120\60 נע בין 120 ל140 ש"חלמטר [כמובן בחנויות ללא הילה יוקרתית]
שם זה עולה 80 למטר?

• הוסף לסימניות
בנתניה ממש רמה גבוהה של איכות ושירות! (נראה לי חצי מהמחיר של המתחרים ובאותה איכות בדיוק)
הכל איטלקי וזה היבואן עצמו
זה מניסיון אישי שלך
או מידיעה בכללי, חשוב לי לדעת

בכל מקרה אשמח לשמוע תגובות מעוד אנשים שהיו אצלו,
אם זה רמה גבוהה של איכות [לדוג, כמו אינסייד] והמחיר פחות משמעותי.

• הוסף לסימניות
אפשר לפרט מה הכוונה 40 אחוז מחיר

מהבדיקה שלי ריצוף ספרדי 120\60 נע בין 120 ל140 ש"חלמטר [כמובן בחנויות ללא הילה יוקרתית]
שם זה עולה 80 למטר?
85 ש"ח למטר באיכות מעולה
גם אני לא הבנתי בהתחלה איך המחיר הנמוך הזה בררתי חקרתי ודרשתי היטב בין השאר פה בפרוג, והתברר שהם חוסכים המון ידים מתווכות בדרך ביבוא ישיר, ובנוסף הם לא משקיעים באולם תצוגה מטורף במרכזי הערים אלא באנגר די מוזנח צמוד לבית שלהם, כבר חצי שנה אצלי בבית איכות מעולה חזק מאד גם הקבלן התפעל מאד מהאיכות והמראה, נקודה נוספת צריך לשים לב שלא כל הדמוי פרקט שלהם הוא חלק לגמרי יש סוגים שהם עם עליה קלה במרכז האריח צריך לעמוד על זה

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת דחווףףף האם מישהו מכיר חנות קרמיקה בשם שטיבלך בבני ברק ברחוב ז'בוטינסקי האם יש למישהו המלצה או דיס?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה