חנות מומלצת

• הוסף לסימניות
אני מתכוננת מחר בעז"ה ללכת ו...........לקנות את המצלמה המדוברת......!!
איזה חנויות אתם ממליצים...ארליך? בית הצילום?
תודה לכולם:)

• הוסף לסימניות
ההבדל בין בית הצילום לארליך זה במעבדה
של בית הצילום היא מעבדה של קנון אך בד"כ הם יותר יקרים ולא בטוח שהפער שווה

• הוסף לסימניות
מה עם יונגד?
איך המחירים שם?

• הוסף לסימניות
מחירים תבדקי בזאפ
וכמובן איזה אחריות נותנת כל חנות

• הוסף לסימניות
תודה
ולגבי אחריות-מזה אחריות של מאק?

• הוסף לסימניות
דוקא בדקתי בשביל מישהו מצלמה שעלתה בבית הצילום כמעט הכי זול.
כדאי לבדוק, לדעתי אם הפער קטן שווה 'לבזבז' אותו ולקנות בראש שקט..

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו בארליך ובבית הצילום על 70D של קנון הבדל של 100 ש"ח יותר בארליך
יש אופציה לאחריות 3 שנים של קראט בעוד 200 ש"ח.האם יש צורך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;1468563:
תודה
ולגבי אחריות-מזה אחריות של מאק?

אם אני זוכרת נכון זה אחריות ל3 שנים ע"י חברה בינלואמית
זה סוג של ביטוח על הציוד

• הוסף לסימניות
אני מצטט משהו שכתבתי לא מזמן באתר אחר:

קודם כל אדגיש שאין לי שום טענה לאף אחד, אני רק מספר את הסיפור שלי ומי שמזדהה עם המצב יסיק מסקנות לעצמו ועל אחריותו.

אני לקוח של ארליך, רכשתי שם ציוד מהשורה הראשונה בכארבעים אלף ש"ח ואני בסך הכל לקוח מרוצה (גם פירגנתי להם פה כשהחליפו לי מצלמה תקולה יומיים לאחר קנייתה ללא שום בעיה)
השיקולים שלי לבחירה בארליך היו: מחירים הוגנים, אבל בעיקר כמקום מכובד שמשרה ביטחון בשירות ובתמיכה ברגע של תקלה. (וגם שקראתי באתר שלהם שהם נותנים ציוד חליפי במקרה של תיקון וכד')

אני עובד עם הציוד באופן אינטנסיבי ובמשך שנה וחצי הגוף שרכשתי עבד חלק, השבוע נתקע לי כפתור הSET במצלמה ויצא מכלל שימוש.
זה הרגע שכל צלם חושש ממנו.. יש לי ציוד גיבוי אבל אף אחד לא באמת רוצה לעבוד עם ציוד גיבוי, גיבוי צריך להישאר גיבוי...

טלפון לארליך העלה את הממצאים הבאים:
אין מצלמה חליפית במלאי, יש 2-3 מצלמות חליפיות וכולם 'בחוץ' (אגב, נאמר לי שאין 5D3 חליפית בכלל אלא רק 5D2.. וזה קצת הפתיע אותי, כמו"כ נאמר לי שלא תמיד נותנים מצלמה חליפית, רק אם זה תיקון שלוקח הרבה זמן וגם זה קצת הפתיע אותי..)
התיקון אמור לארוך כשבוע - שבועיים
אין שום מצב לעשות תיקון מיידי 'מהיום למחר'.

עד כאן סבבה ואין לי (כמעט) שום תלונה.

עכשיו מה אני עושה? יש לי למחרת אירוע גדול ואני חייב את הגוף הראשי שלי שם.

התקשרתי לבית הצילום..

במאמר המוסגר - הדעה שלי על בית הצילום עד היום היתה כמקום שלא יודע לתת שירות, בכל הפעמים הקודמות שדיברתי איתם נעניתי ע"י פקידות שהרגשתי שאין להן מושג ויש מחסום בירוקרטי ומטרטר שגרם לי להתרחק משם. צלם מקצועי רוצה להרגיש שיש לו כתובת עניינית, זמינה, מבינה עניין, מהירה, שתתמוך בו ברגע של לחץ בלי 'כן אדוני, צריך לבדוק, לא יודעת, מי אמר לך? תבוא ונראה, תתקשר מחר, לא יודעת'...

למזלי הצלחתי להגיע למישהו רציני שם, הסברתי לו את המצוקה שלי וביקשתי פתרון מהירררררר
לא אלאה אתכם, אבל הכנסתי את המצלמה לבית הצילום בשעה 16:30 אחר הצהריים, וקיבלתי אותה מתוקנת למחרת בשעה 11:30 בבוקר.

(כמובן שלא תמיד זה אפשרי, יש תיקונים שלוקחים יותר זמן וכו')

אגב, יש לי Mack אבל שילמתי מזומן ואני אשבור את הראש מול Mack בהמשך, מה שהיה חשוב לי יותר מכל הוא - להגיע לאירוע עם ציוד תקין.

אז פירגון גדול לבית הצילום על שירות מצויין, הפתעתם אותי לטובה ונתתם לי את מה שארליך לא יכלו לתת לי בשעת מבחן למרות שאני לקוח קבוע ומשמעותי שלהם.

• הוסף לסימניות
טוב תודה לכולם אני יברר ואעדכן....

• הוסף לסימניות
אם יש אחריות של קרט זה לא משנה איפה קנית את מקבלת שרות בבית הצילום, וחינם, בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
טוב חברות הייתי ביררתי וככה......
לדעתי בית הצילום עדיף (לא שיש לי משהוא נגד ארליך)
המחירים יותר טובים בבית הצילום,
עכשיו נשאר לי להחליט רק בין ה60D ל-70D ההבדל במחיר הינו מעל 1000 ש"ח האם שווה לי להשקיע?
ועוד שאלה, איך אני עושה אחריות של מאק והאם זה כדאי?
תודה לכולם שעזרתם ועוזרים(-:

• הוסף לסימניות
חשוב להדגיש .

בזאפ יש 2 מחירים לבית הצילום- אחריות שנה שלהם ואחריות קרט ל3 שנים.
המון פעמים אין להם במלאי את היבוא הפרטי שלהם אלא רק את האחריות קרט במחיר יקר יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1469117:
חשוב להדגיש .

בזאפ יש 2 מחירים לבית הצילום- אחריות שנה שלהם ואחריות קרט ל3 שנים.
המון פעמים אין להם במלאי את היבוא הפרטי שלהם אלא רק את האחריות קרט במחיר יקר יותר.

נכון, וזה מה שהוא אמר לי שיש לו רק עם אחריות קרט
השאלה האם לעשות מאק או מספיק קרט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה