דרוש מידע חנות מוצרי חשמל מומלצת בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני צריך לעשות קניה די מכובדת של מוצרי חשמל
נתקלתי באשכול לגבי חנות מסוימת בבני ברק עם אזהרות לא להתקרב אליה
אשמח לקבל המלצות מניסיון איזו חנות בבני ברק מומלצת מבחינת שירות וקבלת אחריות הוגנת וכמובן מחיר הוגן (הוגן ולא הגון...)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לך על חשמל בעיר.
037711899
אני עשיתי אצלו קנייה של יותר מעשרים אלף ש''ח.
קניתי אצלו את כל המזגנים לדירה שלי [חמש], מקרר, שני תנורים, אינדוקציה, ועוד כמה פריטים קטנים יותר [והמחיר המדובר כולל גם הובלה].
עשיתי סקר שוק מאוד רחב מבחינת מחירים, ובמהלך הבדיקה הייתי גם אצלו, והוא אמר לי שלפני שאני סוגר שאחזור אליו עם התוצאה הטובה ביותר שקיבלתי.
בסופו של דבר הגעתי אליו, והוא הוריד לי את המחיר עוד יותר. וגם נתן לי פריסת תשלומים מצויינת [24 תשלומים. יש חנויות שנותנות פחות].
השירות שלו זה משהו מעל ומעבר [אציין כאן נקודה מאוד מעניינת, שכשהגעתי אליו בתחילת הסיבוב הוא נתן לי את כל הזמן שבעולם, וישב אתי על כל הסוגים והדגמים עד שהחלטתי מכל מוצר איזה חברה ואיזה דגם אני רוצה, ולאחמ''כ המשכתי בבדיקה על הדגם הספציפי של המזגנים/מקרר/תנור וכו', וכל זה בלי שהתחייבתי לקנות אצלו. למרות שזה מה שעשיתי בסוף מכל הסיבות המנויות לעיל].
לא תתחרט. עלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה