תפסת אותם?קניתי לפני שנתיים מחשב מאתר נייד נייד עם אחריות 3 שנים, אלא שהאחריות היתה שנה של החברה ושנתיים שלהם.
כעת המחשב צריך תיקון, ובטלפון שלהם כבר שבועיים מגיעה ההודעה לשירות קבלת הודעות, והיום עונים שם שהקו שהגעתי אליו אינו בשירות.
יש למישהו מושג בענין זה?
לא, די התייאשתי.תפסת אותם?
כי לפי מה שנראה הם בחדלות פרעון
אז הבנתי שהם בקריסהלא, די התייאשתי.
אצלי זה בסה"כ תיקון מקלדת שכלול באחריות, יש סיכוי לקבל ע"ז משהו, וכמה השקעה נצרכת לענין הזה?אז הבנתי שהם בקריסה
אח"כ ראיתי שהרבה נפלו איתם עם כל מיני דברים
החל ממכירות של מחשבים יד שניה כיד ראשונה, ועוד כל מיני דברים
אני רק מציע שתתבע אותם וככה אולי יצא לך מזה משהו
אם הם מצהירים על חדלות פרעון ימנו נאמן שיאחד את כל התובעים
אם זה בעיה שכבר מלכתחילה הייתה כנראה זה מה שהם עשו להרבה שפשוט מכרו דברים ישנים כחדשים, ואז לא שווה לך לבוא להחליף כי יביאו לך עוד אחד כזהאצלי זה בסה"כ תיקון מקלדת שכלול באחריות, יש סיכוי לקבל ע"ז משהו, וכמה השקעה נצרכת לענין הזה?
המחשב היה חדש לחלוטין עם אחריות ל3 שנים. רק לא אחזתי בזמנו שהאחריות שנה אצל לנובו ושנתיים אצלם. וכעת בזמן האחריות אצלם המחשב צריך תיקון מסוים.אם זה בעיה שכבר מלכתחילה הייתה כנראה זה מה שהם עשו להרבה שפשוט מכרו דברים ישנים כחדשים, ואז לא שווה לך לבוא להחליף כי יביאו לך עוד אחד כזה
בכל אופן הם לא פעילים עכשיו כנראה בגלל תהליך הפירוק שלהם
ההשקעה היא קצת גדולה אז אם זה לא דבר דחוף לא שווה לך להתחיל עם זה
אם תרצה בכל זאת אתה צריך להכנס לאתר 'נט המשפט' ולפתוח תביעה קטנה
לא נראה לי שתקבל עכשיו מענה, כבר לפני כמה שנים אנשים התלוננו שאין מענה וודאי שלא עכשיוהמחשב היה חדש לחלוטין עם אחריות ל3 שנים. רק לא אחזתי בזמנו שהאחריות שנה אצל לנובו ושנתיים אצלם. וכעת בזמן האחריות אצלם המחשב צריך תיקון מסוים.
השאלה אם יש מישהו שיתקן לי או יתן לי חלופי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים