ממליצה על אופטיקה ויסטה. שירות מעולה, מקצועיות, ומחירים סבירים. (יותר זול מעינית, ויותר יקר מכל ה"זול שהוא יקר"...)לילדה בת 6
המשקפיים נשברו, צריכה דחוף ללכת היום
מחפשת חנות שהמספר יהיה נכון
המחיר יהיה זול אבל לא יפגע באיכות
ואין לי עדיף כך שאין לי הנחה של הקופה
תודה מראש
ויסטה זה ברחוב עלי הכהן בירושלים.איפה זה ויסטה?
אין משהו זול שגם טוב?
בעיניית יש הנחה נראה לי לרוב הקופות חולים ולא מגיעים ליותר יקר מזהאין לי ידע במשקפיים
זו הילדה הראשונה שצריכה ב"ה
לקחתי אותה ל280 ושילמתי 280 אח"כ משהו אמר לי שהם טעו אצלה במספרים
אולי אפשר לשאול אותם אח"כ אם המספר באמת נכון?
יש את 109, לא שווה?
או משהו אחר יותר באזור המרכז
מעדיפה לא לשלם יותר מ300\400 שקלים
באיזור המרכז אני פחות מתמצאת.אין לי ידע במשקפיים
זו הילדה הראשונה שצריכה ב"ה
לקחתי אותה ל280 ושילמתי 280 אח"כ משהו אמר לי שהם טעו אצלה במספרים
אולי אפשר לשאול אותם אח"כ אם המספר באמת נכון?
יש את 109, לא שווה?
או משהו אחר יותר באזור המרכז
מעדיפה לא לשלם יותר מ300\400 שקלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים