עזרה חנות עם מבחר ברזים בב"ב ובסביבה?

• הוסף לסימניות
יש גם את 'קדם' בתחנה הישנה בת''א
אין לו תצוגה מפוארת אבל מחיר כן
אנחנו עברנו את 'שדרת' החנויות בלח''י
ראינו מה המילה האחרונה בעיצוב
צילמנו או כתבנו מספרי דגמים ועם זה הלכנו לפריד ולקדם וקיבלנו מחירים הרבה יותר טובים

לא בכל מוצר ניתן לעשות סקר כזה אבל הברזים זה הכי קל, לכולם יש את אותו קטלוג של היבואן.

• הוסף לסימניות
פריד זה על הגב של בי"ח מעיני הישועה
אני הגעתי עם הצעת מחיר לברז יקר מאוד של גרוא
ובפריד קיבלתי מחיר טוב יותר
אבל זה היה בסניף שלהם ברמלה כך שאני לא יודע אם גם בבני ברק מקבלים הנחות כאלה.
ויש להם עוד מבחר?
מה זה אומר על הגב של מעיניי הישועה? איזה רחוב?
אני לא מכיר את ב''ב לפי שמות
זה עסק מאוד ותיק ומוכר ממוקם מאחרי בי''ח כל אחד מכיר
את הברז שקניתי לא היה להם בכלל
הבאתי הצעת מחיר ומספר קטלוגי ממקום אחר והם נתנו לי מחיר טוב יותר
מדובר בברז שכל אחד עלה כ 2800 שקל כך שהחיסכון היה משמעותי גם באחוזים בודדים.
פריד מאיר אמינות שירות במינימום מחיר רחוב פרדו פינת נועם אלימלך בבני ברק מאחורי נתיב החסד

• הוסף לסימניות
שיפי,
התכוונת ל: www.brazim.co.il
עדיין ממליצה?
כי צריכים מוצר מסויים של חברת סבח.
שם עולה 600 כשבחנות ליד הבית עולה 1200
הגיוני?
וואו, האמת לא זוכרת בכלל במה מדובר, עבר קצת זמן....
אם יש הפרשי מחיר משמעותיים - תבדקו אם יבואן רשמי לגבי אחריות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה