אם אפשר קצת יותר פרוט ושמות של חנויות... אני לא בני ברקית.אזור תעשיה צפון בני ברק ליד תחנת רכבת יש שם הכל...
מחירים בהחלט אטרקטיביים..
חיכיתי לך... ידעתי שתחכימי אותי!!ממליצה על האתר BRAZIM. מגוון גדול, הגיע תוך יום עם שליח עד הבית.
חיכיתי לך... ידעתי שתחכימי אותי!!
הם נותנים אחריות כמו בחנויות רגילות? כמה עולה משלוח?
ראיתי את הקישור הזה שמישהו המליץ מנסיון אישי ושמרתי לעצמימחירים בהחלט אטרקטיביים..
את הזמנת שם? מגיע גרוהה בטוח? איך אפשר לדעת שזה לא חיקוי של המותג?כמה זמן משלוח? ומי נותן את האחריות?
סליחה האם זה יוצא באזור דיזיין?
כן זה באיזור דיזיין ויש שם הרבה חנויות נגב, חלמיש ועוד זה רחוב עם הרבה חנויות של כל מה שצריכים לשיפוץ הבית כל מה שהעלתם על דעתכם וגם מה שלא... אבל צריך להיות ממוקד ולא להתבלבל.אם אפשר קצת יותר פרוט ושמות של חנויות... אני לא בני ברקית.
איזה רחוב זה נקראכן זה באיזור דיזיין ויש שם הרבה חנויות נגב, חלמיש ועוד זה רחוב עם הרבה חנויות של כל מה שצריכים לשיפוץ הבית כל מה שהעלתם על דעתכם וגם מה שלא... אבל צריך להיות ממוקד ולא להתבלבל.
רחוב הלחי ליד תחנת רכבת בני ברקאיזה רחוב זה נקרא
מי אמר שרע?מה רע בפריד בבני ברק
ויש להם עוד מבחר?פריד זה על הגב של בי"ח מעיני הישועה
אני הגעתי עם הצעת מחיר לברז יקר מאוד של גרוא
ובפריד קיבלתי מחיר טוב יותר
אבל זה היה בסניף שלהם ברמלה כך שאני לא יודע אם גם בבני ברק מקבלים הנחות כאלה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //