- הוסף לסימניות
אבל ציטטת אותילא התכוונתי אליך
אבל ציטטת אותילא התכוונתי אליך
זה כלל וכלל לא קשור.ואם יש נגיעה אישית אז זו לא מצווה?
אם נוח לי שיש שבת כי אני נחה, אז זה לא נקרא שאני שומרת שבת?
את מקיימת את כל המצוות אך ורק כי ככה ה' אמר?
סליחה ומחילה שכתבתי באשכול שלך לא לפי דעתך ולא על הנושא שכתבת, ובהחלט את צודקת במה שלא הסכמת עם המוכר הזה שאכן לא היה אחראי בתור אדם שמוכר מזון לאנשים.באמת צר לי שנסחפת!
אני רוצה לראות אותך אוכלת מהפלאפל הזה ונותנת גם לילדים הקטנים שלך...
זה שהיה לך המון דברים בבטן להוציא זה לא אומר שזה קשור לפה!!!!
שאלת המליון דולר:ממש מכאיב שזה המצב בפורום חרדי שנקרא שמור.
סגר, בהגדרה, מתייחס למעבר בין ערים/שכונות.
עוצר מתייחס ליציאה מהבית אל המרחב הקרוב.
בחג העצמאות - מדובר על סגר ולא עוצר.
הודפים את דבריו של מי שמנסה לקרר באצטלה רוחנית.למה כולם פה בפורום מדברים רק על שמירת הוראות, ומי שמנסה להביא לאיזה חיזוק הודפים את דבריו?
לא יודעת למי את מתכוונת, אני לא התכוונתי לקרר בכהוא זה, ואכן אני וילדי מקפידים ושומרים.הודפים את דבריו של מי שמנסה לקרר באצטלה רוחנית.
לא ראיתי שהודפים מי שמביא חיזוק נטו.
לא כיוונתי אלייך. מי שעשה זאת יודע וגם קיבל תגובות בהתאם.לא יודעת למי את מתכוונת, אני לא התכוונתי לקרר בכהוא זה, ואכן אני וילדי מקפידים ושומרים.
נכון.בעיני מי שלא מעוניין להתחזק שידלג על האשכול וזהו.
נכון, אבל לא ראיתי שמשהו פה כופה על משהו חיזוק. יש פה כמה ניקים קבועים שחייבים להתווכח על כל הצעה כזאת וזה בהחלט מקרר ומוריד, אני חושבת שהם לא קולטים בעצם מה הם עושים וחבל.אגב גם מי שפותח אשכול חיזוק אמור לנקוט בנימה שאינה חד משמעית ולהציע.
או לצטט בשם הגדולים.
אף אחד מאיתנו לא יודע חשבונות שמיים.
כן רק שזה ממש לא קשור לאשכול הזה.נכון, אבל לא ראיתי שמשהו פה כופה על משהו חיזוק. יש פה כמה ניקים קבועים שחייבים להתווכח על כל הצעה כזאת וזה בהחלט מקרר ומוריד, אני חושבת שהם לא קולטים בעצם מה הם עושים וחבל.
גם אם זה לא בגלל זה ואף אחד לא יודע חשבונות שמיים כאמור כל חיזוק בוודאי יתרום למצב הקשה בלאו הכי.
והדבר ברור שחייבים לעשות משהו כדי להפסיק את המגפה הנוראית הזאת.
צודקתכן רק שזה ממש לא קשור לאשכול הזה.
זה לא אשכול חיזוק.
אני בעדצודקת
אבל אולי הגיע הזמן לשפר את האווירה בפורום?
עם קורונה - שמונה שקלחזרה לנושא הכותרת,
תכלית כמה עולה שם מנת פלאפל?![]()
לא צריך להיות איסטניס מדי גדול שזה יפריעערב פסח הלכתי לקנות משהו מוכן
המוכר היה עם כפפות, המסכה על הסנטר
ומידי פעם אכל ועוד ענה לאנשים עם אוכל בפה
ביקשתי מהמוכר השני בעדינות לבקש ממנו להחליף כפפות
לשמחתי המוכר השני כבר הכין לי.
(וגם החלפתי בחירה ברגע האחרון, למה שלא נמצא באזור של אותו אחד)
אבל באמת חוסר המודעות הזה ממש מרגיז
ובפרט לאינסטניסטים שבינינו...
זהירות..אשרי המאמין
ברוכה הבאה
הגעת ל____
את חטאי אזכיר, גם אני פה לפעמים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים