מידע שימושי חנות רהיטים בבני ברק, מה עשיתם מולם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שחייב לפרסם את השם של החנות,
מצאתי את החנות הזאת, ומרב שזה חנות כ"כ מוכרת צריך לפרסם אותה.
אני תיכננתי לקנות שם כמה דברים! וטוב שעכשיו בדיוק העלו את הנושא הזה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלתועלת כולם חייבים לעלות לפה את השם
אנחנו עוברים לדירה שלנו עוד מעט והולכים לקנות ריהוט, לא רוצים ליפול בפח
בחיפוש שלי בגוגל לא רואים ביקורות (צד שמאל ריק)

• הוסף לסימניות
אני בהלם!!
כמעט קנינו שם ארון לחדר
ברגע האחרון החלטנו לא להשקיע ולהסתפק ביד 2
באמת אני גם חושבת שחובה לפרסם את השם אני רק יגיד שהיא נמצאת בבני ברק באזור גן ורשא..
מורחים פרסומות כל שבוע בכל המקומונים בבני ברק!

• הוסף לסימניות
הם אכן מפרסמים הממוןן והעוגמת נפש היא ענקית
אבל שוב חבל שהאשכול ימחק כי רשמו את שם החנות.

• הוסף לסימניות
אז אולי יש מישהי שיודעת את השם ומוכנה לשלוח לי באישי?

• הוסף לסימניות
זה רק אני החיובית שמוצאת גם מלא ביקורות טובות?
לא מכירה את החנות ולא את בני ברק , אבל יש גם מלא מלא ביקורות טובות
@כובע הנזיר חושבת שהנושא של האשכול סטה ממסלולו את יכולה להתייעץ מה לעשות ואיך לתבוע אבל לדעתי זה כבר ירד לפסים אישים ופרנסה של בן אדם לא שבאה להצדיק את מעשיו שוב לא מכירה את החנות ולא מכירה את בני ברק
אבל חושבת שכדי להיזהר....

• תודה
Reactions: LO
  • הוסף לסימניות
אין בכוונתי לקנות עכשיו רהיטים ואני מתחרטת שנכנסתי לאשכול ועכשיו מענין אותי לדעת מה שם החנות אבל זו בעיה של לשון הרע, ולא לתועלת כרגע אז שימו לב לענין שלא ייכשלו אנשים שאין להם תועלת מזה (אלו שיש להם תועלת- אין לי מושג אם מותר)

• הוסף לסימניות
אנ
אין בכוונתי לקנות עכשיו רהיטים ואני מתחרטת שנכנסתי לאשכול ועכשיו מענין אותי לדעת מה שם החנות אבל זו בעיה של לשון הרע, ולא לתועלת כרגע אז שימו לב לענין שלא ייכשלו אנשים שאין להם תועלת מזה (אלו שיש להם תועלת- אין לי מושג אם מותר)
אני חושבת שכל מי שהתעיינה זה רלוונטי עבורה
וטוב שיזהרו מהחנות הזאת.

• הוסף לסימניות
זה רק אני החיובית שמוצאת גם מלא ביקורות טובות?
לא מכירה את החנות ולא את בני ברק , אבל יש גם מלא מלא ביקורות טובות
@כובע הנזיר חושבת שהנושא של האשכול סטה ממסלולו את יכולה להתייעץ מה לעשות ואיך לתבוע אבל לדעתי זה כבר ירד לפסים אישים ופרנסה של בן אדם לא שבאה להצדיק את מעשיו שוב לא מכירה את החנות ולא מכירה את בני ברק
אבל חושבת שכדי להיזהר....

אני רוצה להדגיש שהמוכר בחנות ואפילו לא בעל החנות הם לא המפעל שמיצר את הריהוט ושולח על דעת עצמו מה שמתחשק לו.
מבירור שעשינו מדובר במפעל ערבי שמסובך עם המממוון תביעות, ויותר משתובעים אותו הוא תובע את כולם,
הרבה תביעות שתובעים אותו איכשהוא מתבטלות בסוף, ויש גם תביעות על נזקי גוף.
בקיצור כן רחמי על בעל החנות שהסתבך עם כזה מפעל,
אבל גם בעל החנות מודע לדרך שהוא בחר לטפל בבעיות שנוצרו וזה לא בסדר, ככה לא עושים כסף, אצלינו אישית זו היתה מתנה שנקנתה אחרי שנים והאכזבה והעלבון מהתוצאה והיחס הוא גדול, הם פשוט החליטו שאנחנו עושים עסק מדבר פעוט,
מה פעוט בדגם שונה וחלקים שבורים מחוררים ושרוטים??? בלי לדבר על טעויות של התקנה...
בקיצור אני אישית שפתחתי את האשכול בסה"כ ביקשתי מידע מה אפשר לעשות שכן יעזור.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להדגיש שהמוכר בחנות ואפילו לא בעל החנות הם לא המפעל שמיצר את הריהוט ושולח על דעת עצמו מה שמתחשק לו.
מבירור שעשינו מדובר במפעל ערבי שמסובך עם המממוון תביעות, ויותר משתובעים אותו הוא תובע את כולם,
הרבה תביעות שתובעים אותו איכשהוא מתבטלות בסוף, ויש גם תביעות על נזקי גוף.
בקיצור כן רחמי על בעל החנות שהסתבך עם כזה מפעל,
אבל גם בעל החנות מודע לדרך שהוא בחר לטפל בבעיות שנוצרו וזה לא בסדר, ככה לא עושים כסף, אצלינו אישית זו היתה מתנה שנקנתה אחרי שנים והאכזבה והעלבון מהתוצאה והיחס הוא גדול, הם פשוט החליטו שאנחנו עושים עסק מדבר פעוט,
מה פעוט בדגם שונה וחלקים שבורים מחוררים ושרוטים??? בלי לדבר על טעויות של התקנה...
בקיצור אני אישית שפתחתי את האשכול בסה"כ ביקשתי מידע מה אפשר לעשות שכן יעזור.
מבינה אותך לגמרי ממליצה לך ללכת לדין תורה עם בעל החנות , או שתארגני קבוצה של אנשים שרכשו שם והתאכזבו ותפנו להגנת הצרכן או משהו כזה

• הוסף לסימניות
גם אנחנו קנינו שם והתאכזבנו מאד,
המון טעויות, ורהיטים שלא שווים אפילו חצי ממה ששילמנו עליהם.
והיחס בחנות מזעזע

• הוסף לסימניות
בכל אופן טוב שאנשים נוספים יכירו את ביקורת גוגל.
הביקורות שם בדר"כ נותנות מושג טוב על השירות או העסק שמחפשים.

• הוסף לסימניות
@animator
שילמת בתשלומים באשראי?
אם כן תתקשר לישרכארד ותגיד שלא קיבלת את המוצר שהזמנת ושיעצרו את התשלומים לחנות

עכשיו יהיה תורם לרדוף אחריך...

• הוסף לסימניות
@animator
שילמת בתשלומים באשראי?
אם כן תתקשר לישרכארד ותגיד שלא קיבלת את המוצר שהזמנת ושיעצרו את התשלומים לחנות

עכשיו יהיה תורם לרדוף אחריך...

באשראי,
הבעיה שקיבלנו את המוצר ולפי החוק אין אפשרות לביטול עסקה אם הפריט הותקן וכן נעשה בהזמנה מיוחדת (מה שהיה אצלינו בחרנו לפי קטלוג אבל שינינו צבע)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה