חנות רהיטים בב"ב

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות חדר שינה אשמח לקבל המלצות על חנויות רהיטים בב"ב שיש להם שירות טוב וסחורה טובה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לשוהם ב"ב יש סחורה טובה. שמעתי שגם השירות מעולה. חדרי שינה לא ניסיתי.
נמצאים במכז ב"ב בבית פרטי. יש תצוגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;682074:
לשוהם ב"ב יש סחורה טובה. שמעתי שגם השירות מעולה. חדרי שינה לא ניסיתי.
נמצאים במכז ב"ב בבית פרטי. יש תצוגה.

תודה, אפשר טלפון או כתובת מדויקת?

• הוסף לסימניות
מסובך. אני ירושלמית. הבני ברקים ודאי ידעו.

• הוסף לסימניות
האחים וייס ר' עיקבא פינת רש"י
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטייל אחר;682138:
למה חנות? אין כמו איכות של נגר.

מה ההבדלים במחיר, זה לא הרבה יותר יקר?

• הוסף לסימניות
עולם הרהיטים בב"ב שירות חבל"ז אמינות וכו' ברח' ברטנורא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;682091:
מסובך. אני ירושלמית. הבני ברקים ודאי ידעו.

רהיטי שוהם נמצאים ברחוב סמטת יבנה 4 קומה אחרונה, (סמטה שמחברת בין בן זכאי לרחוב ירושלים)
נראה לי פתוח כל ערב חוץ מחמישי, וכן בתאום מראש...

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש מכירות בבית שמוכרים רהיטים בחצי מחיר, באיכות מעולה!!! יש מכירה כזו ברח' סוקולוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;682192:
שמעתי שיש מכירות בבית שמוכרים רהיטים בחצי מחיר, באיכות מעולה!!! יש מכירה כזו ברח' סוקולוב.

תודה, יש עוד פרטים?

• הוסף לסימניות
רהיטים של החדרים קניתי בויזל יקר אבל שווה כל אגורה
בסלון כולל ספה עור קניתי מכירה ביתית של הרבה שנים פרטים בפרטי
כיסאות איטלקי שולחן ישראלי אוחז כבר 8 שנים בלע"ה טו טוטוטו

• הוסף לסימניות
במשפחה אצלנו נכוו אצל ויזל בצורה חריפה, פעמיים. יקר ובלתי מומלץ.

• הוסף לסימניות
קניה בבתים בזול ? יש כאלו שהם טובים.
אנחנו קנינו ארון לחדר שינה באיזהשהוא בית, בזול, הארון הגיע בלי מדפים, רוצים מדפים ?כל מדף עולה 30 ש"ח, ו...תבואו לקחת את זה מהבית שלנו. רוצים משלוח למדפים ? 150 ש"ח.

זה היה הזוי, אבל מה נעשה שהמוכר אומר שהוא התחייב על ארון, וקיבלנו ארון. הוא לא הזכיר מדפים (כך, לטענתו) בכל ההזמנה.

• הוסף לסימניות
עוד מכירה ביתית מצוינת (ע|פ קטלוגים) חיים - 052-3568929

• הוסף לסימניות
שוב :cool:

(אגב הזמנו אצלה כעת גם ארון ספרים מדהיייייים, עבודת נגר כמובן, באיכות מוקפדת ובמחיר מצחיק - לאחר סקר לא קטן).

• הוסף לסימניות
אני קניתי אצל שפיצר רהיטים בירושלים לפני 3 שנים נהנתי מאוד מהשרות ומהמחיר. ועד היום כמו חדש... שמעתי שהם פתחו סניף בבני ברק נראה לי ברחוב אליהו הנביא או יונה הנביא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה