עזרה חנות רהיטים האוס דזיין House Design מכירים?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות או להפך.
גם איך האיכות,
ובעיקר איך ההתעסקות איתם- אמינים? משלוח בזמן שמסוכם? מספקים את הסחורה בדיוק כמו בהזמנה?
תודה על כל תגובה.

זה האתר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות או להפך.
גם איך האיכות,
ובעיקר איך ההתעסקות איתם- אמינים? משלוח בזמן שמסוכם? מספקים את הסחורה בדיוק כמו בהזמנה?
תודה על כל תגובה.

זה האתר
אני בדיוק מחפשת מידע על החנות הזאת וראיתי את השאלה הזו
יצא לכם להתרשם מהם בסוף? יש המלצות או אולי דיסים?
ואם לא לך, אז למישהו אחר אולי?
תודה

• הוסף לסימניות
אני בדיוק מחפשת מידע על החנות הזאת וראיתי את השאלה הזו
יצא לכם להתרשם מהם בסוף? יש המלצות או אולי דיסים?
ואם לא לך, אז למישהו אחר אולי?
תודה
כן קנינו שם
שירות מדהים מדהים סבלני ואדיב
עשו לנו שינוי גודל ללא תשלום, בחירת סוג וצבע ריפוד ממבחר ממש גדול, וכריות נוי בחינם
אספקה מהירה יחסית מהמובטח
הכריות נוי הגיעו בצבע שונה מההזמנה, לא ניסינו להתלונן השארנו כך, מההתנהלות הכללית לא נשמע שהיו עושים בעיות להחליף
הספה במציאות נראית בדיוק כמו בתמונות באתר, גימורים מושלמים
הנוחות סבירה ביותר, מעולה בשביל מחיר כזה,
האיכות גם כן סבירה ומעלה למחיר (אם נשווה לאיקאה עושה רושם יותר חזק, אבל הספה אצלנו רק חודש אז לא יודעת כמה יחזיק)

לסיכום לא יודעת אם הייתי קונה עם ציפייה שיחזיק 10 שנים, ושיהיה נוח כמו ספות "של הביוקר"
כרגע חיפשנו משהו זול לתקופה זמנית וזה מושלם מכל בחינה.

• הוסף לסימניות
ת
כן קנינו שם
שירות מדהים מדהים סבלני ואדיב
עשו לנו שינוי גודל ללא תשלום, בחירת סוג וצבע ריפוד ממבחר ממש גדול, וכריות נוי בחינם
אספקה מהירה יחסית מהמובטח
הכריות נוי הגיעו בצבע שונה מההזמנה, לא ניסינו להתלונן השארנו כך, מההתנהלות הכללית לא נשמע שהיו עושים בעיות להחליף
הספה במציאות נראית בדיוק כמו בתמונות באתר, גימורים מושלמים
הנוחות סבירה ביותר, מעולה בשביל מחיר כזה,
האיכות גם כן סבירה ומעלה למחיר (אם נשווה לאיקאה עושה רושם יותר חזק, אבל הספה אצלנו רק חודש אז לא יודעת כמה יחזיק)

לסיכום לא יודעת אם הייתי קונה עם ציפייה שיחזיק 10 שנים, ושיהיה נוח כמו ספות "של הביוקר"
כרגע חיפשנו משהו זול לתקופה זמנית וזה מושלם מכל בחינה.
תודה רבה רבה על הפירוט!! עזרת לי ממש
כמה זמן אספקה בערך לקח לכם?

• הוסף לסימניות
אנחנו נסענו לחנות שלהם וקנינו שם (לפני כשנה וחצי) לא דרך האתר מרוצים מאוד מחירים סבירים בהחלט לגבי אספקה לא זוכר כמה זמן אבל לא היה איחור מהזמן שסוכם

• הוסף לסימניות
ב"ה מחזיק מעמד (אפי' שיש אצלנו כאלו עם משקל קצת גדול).
סוג בד לא זוכר (אם תכתבו מה יש אולי ניזכר).
רחיץ - הכריות שבהם הכיסוי נשלף לפחות פעמים בשנה (לפני חגים) אם יש צורך ביותר גם יותר. הספה עצמה קנינו לאחרונה חומר ניקוי לספה עשינו בדיקה וזה עבד טוב מקווה שבקרוב יהיה זמן לעשות את כל הספה.

• הוסף לסימניות
@סנץ תודה על התגובה מועילה לי מאד,
לעניין סוג הבד- לא הייתי שם כך שאין לי מושג, האם שלכם זה סוג קטיפה או לא
וכן האם לא נתקלתם בבעיות של צבע/ מועד אספקה...
כי יש על החנות ביקורת מאד שלילית...בעיקר בנושאים האלו.

• הוסף לסימניות
@סנץ תודה על התגובה מועילה לי מאד,
לעניין סוג הבד- לא הייתי שם כך שאין לי מושג, האם שלכם זה סוג קטיפה או לא
וכן האם לא נתקלתם בבעיות של צבע/ מועד אספקה...
כי יש על החנות ביקורת מאד שלילית...בעיקר בנושאים האלו.
לא קטיפה
לגבי צבע בדיוק מה שבחרנו
לגבי אספקה היה בתוך הזמן שנקבע (לא זוכר כמה זמן בפועל היה)

• הוסף לסימניות
@מלכי וולף @סנץ

אשמח לשמוע האם הספה עדיין מחזיקה מעמד ,
איזה סוג בד לקחתם והאם רחיץ?
מחזיקה מעמד יפה מאד לעומת המחיר-
מהרגע הראשון הורגש שהאיכות לא טופ, אבל סבירה ומעלה- הופתענו מהאיכות לטובה.
נוחה יחסית, (ספוג רגיל כזה.. בלי קפיצים)
היום כשנתיים וחצי אחרי נראית מעולה כמעט חדשה,
הריפוד קצת נראה משומש, אבל לטעמי סביר- אין קרחות בקטיפה או חורים, יותר בלאי של ישיבה לאורך זמן- הקטיפה "נשכבת" קצת ונעלם הברק
והכריות קצת איבדו נפח
יציבה וחזקה למרות שקופצים עליה בלי סוף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה