דרוש מידע חנות רהיטים Take-it

• הוסף לסימניות
היי
אני מחפשת מידע על חנות רהיטים טייק איט בראש העין
מה הטיב של הרהיטים שלהם, כמה זמן מחזיקים מעמד
המלצות / דיס המלצות יעזרו לי מאד
תודה!

• הוסף לסימניות
שווה במחיר שלהם.
כסאות בר קנינו פעמיים.
קנינו שם גם שולחן צר
בינתיים הכל בסדר

• הוסף לסימניות
כמה זמן זה מחזיק לך בינתיים?
הכסאות הראשונות שקנינו 250 ש"ח כל אחד. לפני 3 שנים מחזיקים עש עכשיו. היו שנתיים אצלינו אח"כ העברנו לגיסתי כי לא התכוונןו שוב להשתמש בגובה הזה.
בסוף קנינו שולחן בר וכסאות תואמים אחרים שניהם מחזיקים כבר שנה. השולחן אמנם קיבל כתמים בפורמייקה הלבנה שלו נראה לי מאקונומיקה.

• הוסף לסימניות
קניתי כסאות מטבח די פשוטים,
בינתיים חצי שנה מרוצה מהם

• הוסף לסימניות
מחפשת סחורה מעוצבת וחזקה
לריהוט גן, פינת אוכל מטבח וכו'

על מה הייתם הולכים מביניהם?
אייס. טייק איט, אורבן , איקאה

בדגש על חוזק

תודה מראש

• הוסף לסימניות
טייק איט יפה מאד
לא חזק בכלל...
קניתי שולחן וכסאות מטבח. הכסאות נשארו יפה מאד, השולחן כבר קיבל כמה דפיקות והפורמייקה קצת התקלפה
(כמעט שנה)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה!
ואייס? ואורבן?

אשמח לשמוע אם הן חזקות יותר וגם עם עיצוב טוב?,

• הוסף לסימניות
מה יותר חזק טייק איט או קסיאס ?
צריכה כסאות מטבח לפינת אוכל
אשמח להמלצות דחוף
ראיתי גם קטלוג של קוקטיל מהמם אבל אין לי מושג למחיר
תודה

• הוסף לסימניות
בקסיאס אם אני לא טועה יש עכשיו מבצעים
תבדקו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה