עזרה חנות שלא מוכנה לתת החזר כספי

• הוסף לסימניות
מה עושים אם קניתי בגד בחנות והיא לא מוכנה להחזיר לי את הכסף למרות שלא עברו 48 שעות וזאת בתואנה שהבגד היה במבצע (בכאילו, אפשר להוריד בקושי 100ש"ח ולהגיד שזה במבצע....)??
אני יודעת שזה לא חוקי ואני לא מתכוונת לוותר להם!!!!
מה הצעדים הבאים והתועלתיים אותם אני צריכה לנקוט עכשיו????
חוץ מממייל למועצה להגנת הצרכן, כי מזה לא יצא כלום...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לדבר איתם שוב ולהקליט ולהגיד להם שהשיחה מוקלטת ועוברת מיד הלאה?...

• הוסף לסימניות
לפתוח תלונה באתר של המועצה הישראלית לצרכנות תוך יום יומיים הם שולחים להם מכתב, ואם זה אכן לא חוקי, את תקבלי את כספך הרבה יותר מהר ממה שנראה לך
השתמשתי מספר פעמים באופציה הזו, והם עובדים נפלא!

• הוסף לסימניות
תבדקי את החוק
יתכן שאם הבגד היה במבצע זה לא תופס (תוך 48 שעות)
אבל אם כן תעשי הכל כדי לקבל את המגיע לך,
גם ככה הם מרויחים עלינו הון ואת רק לקוחה בודדת..

• הוסף לסימניות
פתחתי תלונה, אבל אני לא מצליחה להעלות אותה. אני מקבלת ERROR למרות כל המאמצים למלא שוב ושוב???

• הוסף לסימניות
בדקת אם זה מותר מבחינה הלכתית?
במיוחד אם בעל/ת החנות הוא חרדי?

• הוסף לסימניות
שמעתי ש 90% מהעסקים הקטנים נסגרים במשך הזמן.
כלומר, לא בטוח שבעלי החנות 'עושים הון'.

לעצם השאלה, התנסיתי לא מעט עם ארגון 'אמון הציבור', והם עזרו לי מאוד, בדיוק בעניינים כאלו, שבעל חנות מתעלם מהחוק.

• הוסף לסימניות
לפנות להגנת הצרכן לא לוותר את יכולה דרך האינטרנט

• הוסף לסימניות
לא הבנתי לגנוב מותר למה חניות שבעלי הבית לא דתיים ואפילו גויים מתנהגים לפי החוק ובעלי חניות חרדים עושים מה שהם רוצים
צריך להיות בדיוק להפך בעל בית חרדי צריך לפחד רק מאלוקים ולנהוג לפי החוק

• הוסף לסימניות
אני מכירה את המשפחה ... הם לא אנשים רעים ח"ו
אבל תבדקי טוב את הזכויות
ואם יש עילה תודיעי להם לפני שאת מפרסמת את זה בעתון -אולי במדור תלונות וכו

• הוסף לסימניות
באמת קיים כזה חוק שפריטים במבצע אין עליהם החזר כספי תוך 48 שעות?

• הוסף לסימניות
למה את חושבת שצריך לרחם על חנות שלא נוהגת נכון
אולי תרחמי על עצמך ?
יש חוקים וצריך לפעול דרכם
אני חושבת שמי שבחר לשמור תורה ומצוות צריך לקיים אותה כמו גזל כמו רבית וכ'ו
תפסיקי לרחם למען ידעו ויראו די עם הרחמנות המיתרת הזאת
השקרים לא יביאו להם יותר פרנסה רק דרך היושר והאמת

• הוסף לסימניות
מי שמאמין שמה שנקבע מראש השנה ועד ראש השנה צריך גם להאמין שכול תחבולות לא יעזרו לא
אני לא הצלחתי להבין למה נקסט וחברות לא יהודיות אחרות מזכות ורק בגאולה וובני ברק לא מוכנים לזכות
בשביל להרוויח עוד דירה עוד נכס באמת תסבירי לי

• הוסף לסימניות
לפי הלכה הם לא חייבים להחזיר אחרי 48 שעות
אז יכול להיות בעיה לפנות להתלונן,

• הוסף לסימניות
זיכוי הם מוכנים לתת? קחי זיכוי ותמכרי אותו ושלום על ישראל.
אולי באמת החוק קובע שבמבצעים לא חל החוק של החזר כספי, אחרי הכל, עושים מבצע על סחורה שרוצים לחסל.

• הוסף לסימניות
ראיתי שהחוק כן כולל מבצעים.
אין לי זמן לעמוד כמו איזה מסכנה ולהתחנן ללקוחות שייקחו את הזיכוי שלי. מה פתאום?? זה לא מגיע לי...

• הוסף לסימניות
אגב שכל חנות שתוקעת פיצוץ של מחיר בתחילת העונה ושבועיים אחר כך מורידה בכמה שקלים יכולה פתאום להיכנס תחת הקטגוריה הזאת....
החוק לא החריג מבצעים. נקודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה