עזרה חנות שלא מוכנה לתת החזר כספי

• הוסף לסימניות
את או אתה לא יודעת מי הכותב
יש כאלה שהולכים לפי מה נוח להם
פעם נוח להם לפי ההלכה ופעם נח לפי חוקי המדינה
זה לא עובד כך

• הוסף לסימניות
גם לי חנות חרדית עשתה את אותו דבר זה מכעיס וכואב כי ישר היא גם טוענת שללכת לתבוע אותם זה לא לפי ההלכה... והיא יצאה ידי חובה עם שלטון קטן בחנות שזה כתוב שם... אגב אם הייתי רואה אותו או המוכרת הייתה מפנה את תשומת ליבי הרי זה יוצא דופן ולא ההתנהלות הרגילה אז יש לכתוב את זה ברור לפחות כמו גודל מספר אחוזי ההנחה שהיא מפרסמת

• הוסף לסימניות
זו בדיוק הסיבה שהפסקתי לקנות בגאולהאו בחניות חרידיות כירושלמית
ראשית המחירים בשמים
שנית ברשתות אחרות בקניון תמיד מחזירים ללא בעיה אולי יש חניות בניקוי של 5%
אבל מחזירים את הכסף
להשאר עם ארנק נפול מלא זיכוים זה לא נורמלי
זה כלכלת בית כושלת רק מזה אפשר להכנס לחובות כי את המזומנים כבר הוצאתם
ואני חרדית גאה אוהבת תורה ולומדיה ואשת תלמיד חכם!

• הוסף לסימניות
חסרים כל כך הרבה פרטים בסיפור שלך
ועם כל הכאב, שימו לב!
שופטים לא נהיה, ולעזור באמפתיה זה אפשרי - בלי לגלוש לחלק המשפטי וההלכתי - זה לא אפשרי!
בעיני זה הרבה יותר מ"לא בסדר" לבוא ולכתוב את שם החנות ולהוציא דברים לא נעימים שארעו לך
אין שום הצדקה להעלות אשכול ולשתף "בחוויה אישית" - ואם דברו כאן על הון ועל כסף אז במחילה "זה לא שווה את הכסף" הנזק שיצרתם לחנות שאפילו לא יודעת מהאשכול
אם אני הייתי מנהלת הייתי מסירה כזה אשכול , לא טרחתם אפילו לטשטש פרטים מזהים של החנות, מי אמר שהמוכרת היא בעלת החנות?! ועוד הרבה שאלות שמעוררות תמיהה
לתשומת לבך @פרוג

• הוסף לסימניות
פעם הייתי בחנות חרדית יוקרתית שהמוכרת תלתה שלט של "50 אחוז הנחה" בחלק מסוים של החנות כך שהיה נראה שכל האזור ההוא במבצע. למעשה - התברר שרק הבגד הראשון (!) היה במבצע וכל השאר ממש לא... כמו"כ לא הסכימה להחזר כספי תוך 48 שעות ואף לא זיכוי.
ברגע שהתחלתי להזכיר משהו על "חוק" היא התחילה לצרוח עלי שאצא מהחנות ושהיא לא מסכימה למכור לי ושזה החנות שלה והיא תעשה מה שהיא רוצה...
הייתי עושה עם זה משהו אם לא שממש רציתי את הבגד והייתי צריכה לפייס אותה.

פשוט הזוי איך שפעם אחר פעם זה קורה בחנויות החרדיות!

• הוסף לסימניות
אם זו היתה רשת אחרת כמו פוקס או כל מה שעולה לכם זה בסדר?
דוקא חניות אלו צריכות לעודד שיקנו אצלם ולהתנהג בכבוד ההלכתי והחוקי כלפי הלקוחות שלהם למה לגונן עליהים ????????

• הוסף לסימניות
יש לך כאן את התשובה
כי יש לך כאן כאלה שחושבות שהם עושות לפי ההלכה
שישאלו רב מה הוא אומר
הכול קומבינציה

• הוסף לסימניות
מסקנת האשכול...

החרדים אשמים ! אולי צריך לחזור בשאלה ח"ו...

להיות מענטש זה להיות מענטש, זה לא קשור לדת או לאמונה, ברור מעל לכל ספק שהתוה"ק היא זאת שמכווינה אותנו מה זה להיות מענטש.
יש הנקראים בני אדם ומתנהגים כבהמות בכסות חרדית ויש כאלה גם ללא הגדרה מסויימת.
מאד מאד מביש שבפורום חרדי שהמשתמשים בו מעוניינים לפרנס ולהתפרנס מהמגזר החרדי, כל פעם שעולה כשלון של חנות / מוכרת בחנות וכדו' מיד מתחילים להתפלסף על החרדיות של החנות ושל בעלי החנות, נוכלים יש בכל מקום אנשים הגונים יש בכל מקום אבל החרדיים הם אנשים הגונים, כי חרדי זה לא לבוש...חרדי זה החרד לדבר ה'.

בחנות חרדית
ובעלי חניות חרדים עושים מה שהם רוצים
חנות חרדית
חניות חרידיות

• הוסף לסימניות
מסקנת האשכול...

להיות מענטש זה להיות מענטש, זה לא קשור לדת או לאמונה, ברור מעל לכל ספק שהתוה"ק היא זאת שמכווינה אותנו מה זה להיות מענטש.
מאד מאד מביש שבפורום חרדי שהמשתמשים בו מעוניינים לפרנס ולהתפרנס מהמגזר החרדי, כל פעם שעולה כשלון של חנות / מוכרת בחנות וכדו' מיד מתחילים להתפלסף על החרדיות של החנות ושל בעלי החנות, נוכלים יש בכל מקום אנשים הגונים יש בכל מקום אבל החרדיים הם אנשים הגונים, כי חרדי זה לבוש...חרדי זה החרד לדבר ה'.
זה פשוט יותר כואב שזה חרדים

• הוסף לסימניות
ממש לא !!!!!!!!!! חד משמעי לו
פשוט צריך לנהוג בדרך ארץ ולפי חוקי התורה של לא תגזול , הונאה וכ'ו
חבל שאת לא יודעת לקרוא

• הוסף לסימניות
באמת מאד עצוב שזה כך מי המפסיד הגדול מי שנוהג לא על פי הלכה

• הוסף לסימניות
מסקנת האשכול...

מאד מאד מביש שבפורום חרדי שהמשתמשים בו מעוניינים לפרנס ולהתפרנס מהמגזר החרדי, כל פעם שעולה כשלון של חנות / מוכרת בחנות וכדו' מיד מתחילים להתפלסף על החרדיות של החנות ושל בעלי החנות, נוכלים יש בכל מקום אנשים הגונים יש בכל מקום אבל החרדיים הם אנשים הגונים, כי חרדי זה לא לבוש...חרדי זה החרד לדבר ה'.
כשמחנכים מגזר שלם לזלזול מוחלט במדינה, ובחוקיה, התוצאה היא זלזול מוחלט גם בחוקים חשובים מאין כמוהם, דוגמת הגנת העובד, התנהלות מול לקוח, ו... כללי זהירות בדרכים.

• הוסף לסימניות
כשמחנכים מגזר שלם לזלזול מוחלט במדינה, ובחוקיה, התוצאה היא זלזול מוחלט גם בחוקים חשובים מאין כמוהם, דוגמת הגנת העובד, התנהלות מול לקוח, ו... כללי זהירות בדרכים.
אוי ר' נתן דווקא מי שמזלזל זה הבעסרע מענטשין בעלי העסקים והם בכלל לא מזלזלים במדינה אלא בנו בציבור העדין שאינו יודע לעמוד על שלו ויודע לאיים ולאיים ובסוף שנה הם עורכים מאזן ורואים שמ-285 לקוחות שאיימו שיתלוננו וכו' בלה בלה בלה רק 1 יתלונן וזה גם לעיתון הפרבדאי המפלגתי וכשהתקשרו מהעיתון לבקש תגובה שלחו אליו את הפרסומאי שאיים בחרם מודעות והכל בא על מקומו בשלום

• הוסף לסימניות
טוב טוב, על אף שאני סבור אחרת ונדמה לי שאת הקהילות המחנכות לזלזול וכו אפשר לספור על יד אחת, עם @נתן גלנט אני לא מתחיל.

• הוסף לסימניות
תודה על המידע, רק השבוע הייתי בקידישיק והיה כתוב שאין החזר כספי על פריטים שבמבצע. לדעתי צריך ליידע אותם שזה בניגוד לחוק ואחר כך להתלונן.

• הוסף לסימניות
טוב טוב, על אף שאני סבור אחרת ונדמה לי שאת הקהילות המחנכות לזלזול וכו אפשר לספור על יד אחת, עם @נתן גלנט אני לא מתחיל.
הכי מי שלא מזלזל בחוקים זה בתי הדין לעניני ממונות שמבחינה הלכתית בהרבה מקרים קובע החוק במדינה אגב מה הרתיעה הכל כך גדולה לתבוע בבית דין אם חנות כזו תקבל כל הזמן זימונים לבית דין היא תחשוב טוב טוב לפני שהיא תזלזל כך בלקוחות

• הוסף לסימניות
לי זה פשוט מרגיש כאילו יש איזושהי הסכמה שבשתיקה שהלקוחות החרדים לא יעמידו את בעלי החנות החרדיים לדין, ולכן הם מרשים לעצמם להתנהג ככה.

• הוסף לסימניות
אדרבה, הבע את דעתך גבורה.
קדימה, למה להסס?
תן, תן בראש.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה