עזרה חנות שלא מוכנה לתת החזר כספי

• הוסף לסימניות
דווקא תתפלאי, פה אני בצד שלך!!!!!!!
כשמתעסקים עם אנשים, תמיד יהיו לך נודניקים ונצלנים,
אני מדברת על זה שקניתי ביום שישי והגעתי להחזיר ביום ראשון,
לא קבלנו קבלה בכלל, המוכרת טוענת שהייתי צריכה לבקש,
מה היית עושה???
אם יש לך פרטים מדויקים במאה אחוז אפשר ברוב הקופות לשחזר אותה.

אבל את בעלת החנות של דיבי מוד זה לא שכנע.
קניתי אצלם שמלות שאחת מהן המוכרת כמעט נשבעה שבכל חנות יש בד להאריך,
אפילו בחנות ממול, ואם לא אמצא שאבוא והיא תחזיר לי כסף. קנינו בערב, ונסענו
מיד לחתונה ויום למחרת היתה עוד חתונה-כך שלא הספקנו לחזור אליהם מיד.
הסתובבנו בכל העיר, וביום רביעי הגענו למסקנה שאין את הצבע הזה בשום מקום!!!.
גם לא בסוג בד אחר. נאדה.
והשמלה השניה שרציתי אותה לאותו יום והשקעתי בה מעבר ל550 ש"ח גם חולצת בסיס
חדשה ומותאמת, תיקון ב80 ש"ח (כי אני נוהגת ללכת עם שמלות שמכסות את הברך, ולא
מעליה) ונעלים שמחוסר זמן ומחוסר נעליים אחרות נקנו ב550 ש"ח גם הן-הוציאה צ'פים יפייפים.
הגענו לחנות והמוכרת אמרה שרק בעלת החנות יכולה להכריע בזה.
הגענו בזמן שהיתה ולא הסכימה לקבל את השמלה שלא מצאנו לה בד-אפילו שהמוכרת הבטיחה
שתקבל כי עבר 48 שעות-מה שהמוכרת לא טרחה לציין. המוכרת עמדה בחנות בפרצוף אטום ואמרה שאין לה מה לעשות, היא הבוסית.
והשמלה עם הצ'פים-לא הסכימה לזכות בלי קבלה-שנשכחה הפעם בבית. שילמנו באשראי וידעתי שעה מדויקת שיצאנו מהחנות אבל היא התעקשה. חזרנו לקצה השני של העיר כדי להביא חשבונית,
ואז הגברת טענה שמכיוון שתיקנו את השמלה (כי כמו שאמרתי-האורך היה בעייתי) היא לא מקבלת בגדים שתיקנו.
כמה שניסיתי להבהיר לה שקניתי בגד להשתמש בו ולא כדי לתלותו ליופי-לא עזר, וחוצמזה שאני הראשונה שחוזרת איתו. מבחינתה אין לה בעיה שאעלה אותו לפורום ואשאל מי עוד נתקלה בבעיה.
היא פשוט מסתמכת על העובדה שהיא לא מייצרת הרבה מכל שמלה ולא כל מי שקנתה את השמלה
נמצאת פה. אנסה להעלות ונראה.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא חשב שהם עושים קופה הוא הון ולהיות בגאולה ולא ביפו זו בחירה!!
הם שפוט נוהגים שלא כשורה
די לבלבל את המוח זו עובדה שהם עושם מה שהם רוצים

• הוסף לסימניות
אני בעד שכל אחד יתפרנס בכבוד יהיה מיליונר וירוויח טוב
אבל לא על חשבון הציבור
שימו לב כמה נפגעות בכסף יש פה מי שכס על ממונו יעשה את השעיורי בית שלו ויפנים את הדברים וינהג בהתאם

• הוסף לסימניות
אדרבה, הבע את דעתך גבורה.
קדימה, למה להסס?
תן, תן בראש.

ידי רועדות ואצבעותי לא למלחמה, טוב ?!

כתבתי את מה שכתבתי לאור דברי הניק...כדלהלן:
חניות שבעלי הבית לא דתיים ואפילו גויים מתנהגים לפי החוק ובעלי חניות חרדים עושים מה שהם רוצים

זה הזוי שבאים ומוציאים לעז על מגזר שלם בגלל שיש שם כמה ואולי הרבה גנבים, מאיפה מגיע האומץ ללכלך על ציבור שלם ?
לכאורה לפי הדברים שנכתבו כל משתמשי הפורום אשר למיטב ידיעתי עונים על ההגדרה חרדים הם גנבים.
אין ספק שיש גנבים וצריך להוקיע אותם (או כמו שאומרים בעברית מדוברת לכסח להם ת'צורה).

ולעניין הזלזול בחוקים בגלל החינוך וכו'
אין ספק שיש חלקים במגזר שבגלל שהם חולקים על עצם קיום המדינה הם חושבים שמותר וחייבים לזלזל בחוק גם אם במקרה הספציפי חוקי התורה דומים להבדיל לחוקי המדינה, וגם אותם צריך להוקיע בדיוק כפי שמוקיעים כל עוכר תורה, וכמו בכל מקום גם אצלנו רואים ושומעים רק את יוצרי הפרובקציות, רב הציבור שאינו כזה רק מציית לחוקי התורה קולו לא יישמע.

עד כאן דבריי מקווה בשבילך הרב @נתן גלנט שהובנתי כראוי.

• הוסף לסימניות
אני מתנצלת על המשפט הנ"ל
חניות שבעלי הבית לא דתיים ואפילו גויים מתנהגים לפי החוק ובעלי חניות חרדים עושים מה שהם רוצים
זאת לא היתה כונתי
התכונתי שחניות ורשתות שלא בהכרח חרדים נותנים החזר במידי ללא בעיות
חלילה לי אני חרדית , וגאה היכן שאני נמצאת ברוך ה' ומודה לה' שזיכני להיות במקום הזה
אבל עדין זה לא אומר שכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה

• הוסף לסימניות
לצערי הרב, הדברים הכאובים שמובאים כאן בשם קונות מתוסכלות הם נכונים ואמיתיים מאוד!
סיפור טרי מהיום: קניתי בגדים בחנות יוקרתית ביום חמישי האחרון. יש להם 2 סניפים בבני ברק. אני קניתי בסניף א' ובאתי להחליף/ לקבל החזר כספי בסניף ב'. המוכרת הבהירה לי מייד בכניסתי לחנות שאם אני רוצה זיכוי כספי עלי לגשת לחנות שבה ביצעתי את הקניה בפועל.
זאת אותה רשת! עם אותם בעלים! מה הסיפור??? למה מגיע לי לכתת את רגלי לסניף השני בשביל החזר כספי???
עוד מאפיין לחנויות בני ברקיות בלי שרות מינימלי...

• הוסף לסימניות
היום נסעתי מבני ברק עד רמת השרון כדי לקנות מצלמה , בשעה שבחנות בבני ברק היא נמכרה בכמה שקלים בודדים יותר, אבל דווקא לא קניתי אצלם כי בתמורה למחיר הזול אתה מקבל יחס מחפיר,
מה אומר? היה שווה כל ק"מ נסיעה בשביל לקבל כזה שירות ואדיבות, יעוץ מקצועי בלי חפירות, (ואני כן חפרתי), הוגנות, אדיבות, פשוט חווית קניה. (לא בכל החנויות מחוץ לבני ברק זה כך)
למה, למה אין סיכוי לקבל כזה שירות בבני ברק?!

• הוסף לסימניות
מה זה קשור
בדר"כ אתם קונים ברשתות ולא בחניות לא דתיות וזה כל ההבדל
רשת שומרת יותר על החוק!!!!!!!!!!!!!
לא פעם היה לי סיפור עם חניות שלהם....

• הוסף לסימניות
מה שאני עברתי עם חנות תכשיטים בבני ברק שמכרה לי תכשיט פגום (כן כן פגום)

ועד היום לא מסכימה לי להחזיר לי את הכסף אלא רק לתת לי תכשיט חילופי

זה פשוט עוול! תודה רבה שהעלת את זה

יש הרבה פעמים שאנו לא מקבלים שירות מינימלי ונכון ( הרי אם היתי קונה בקניון תוך שניה זה היה מסתדר...)

וגם אם מאימים עליהם זה לא עוזר הרבה

לכן דעתי האישית היא להגיד שאני ילך לפרסם זאת ברבים ( לדוגמא פרוג, רשות הרבים ביתד וכדומה) אצלי בכל אופן זה לא עזר....

• הוסף לסימניות
היום נסעתי מבני ברק עד רמת השרון כדי לקנות מצלמה , בשעה שבחנות בבני ברק היא נמכרה בכמה שקלים בודדים יותר, אבל דווקא לא קניתי אצלם כי בתמורה למחיר הזול אתה מקבל יחס מחפיר,
מה אומר? היה שווה כל ק"מ נסיעה בשביל לקבל כזה שירות ואדיבות, יעוץ מקצועי בלי חפירות, (ואני כן חפרתי), הוגנות, אדיבות, פשוט חווית קניה. (לא בכל החנויות מחוץ לבני ברק זה כך)
למה, למה אין סיכוי לקבל כזה שירות בבני ברק?!
בירושלים דווקא יש ויעידו כל מי שמכיר מרכז האלקטרוניקה ב"גאולה" "חנות חרדית" אין על השירות והאדיבות שלהם גם לא ברמת השרון

• הוסף לסימניות
אני נפלתי עם שעון יקר שקניתי בחנות חילונית, גם בתוך שנת האחריות שום דבר לא היה באחריות.
והשבוע כשדברתי עם כמה מהמשפחה שקנו גם בחנות הזאת אף אחד לא מרוצה, הוא משקר בלי למצמץ... ועוד ועוד
חנות מאוד מפורסמת בעיר........

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כשמחנכים מגזר שלם לזלזול מוחלט במדינה, ובחוקיה, התוצאה היא זלזול מוחלט גם בחוקים חשובים מאין כמוהם, דוגמת הגנת העובד, התנהלות מול לקוח, ו... כללי זהירות בדרכים.
הוי כמה שזה היה צפוי, הנחיתות החרדית שתבוא פתאם.
מה דורשים מאדם חרדי שווה זכויות לכל אדם בארץ, המופלא יום אחר יום עם מאות חוקים ובתקציבים.
שיעריץ את אלו שפוגעים בו ועושקים אותו???
נכון שישנם עשרות ומאות חוקים ותקציבים שהם לא נגד הציבור החרדי, אבל תשאל כל חבר כנסת מתחיל כמה החרדים הם המגזר המופלא לרעה ביותר בישראל.
אז מה הפלא שמזלזלים???
מה, עוד נרקוד מה יפית לפני שופטי בג"ץ "אוהבי החרדים"?

ודאי שנזלזל בכל דבר השייך לכל אדם שמזלזל ומפלא אותי!!!!
אך בחוקים שאינם קשורים בדווקא לציבור החרדי מה אפשר לעשות וזה מנהג העולם ומן הראוי לנהוג על פיהם.

• הוסף לסימניות
הוי כמה שזה היה צפוי, הנחיתות החרדית שתבוא פתאם.
מה דורשים מאדם חרדי שווה זכויות לכל אדם בארץ, המופלא יום אחר יום עם מאות חוקים ובתקציבים.
שיעריץ את אלו שפוגעים בו ועושקים אותו???
נכון שישנם עשרות ומאות חוקים ותקציבים שהם לא נגד הציבור החרדי, אבל תשאל כל חבר כנסת מתחיל כמה החרדים הם המגזר המופלא לרעה ביותר בישראל.
אז מה הפלא שמזלזלים???
מה, עוד נרקוד מה יפית לפני שופטי בג"ץ "אוהבי החרדים"?

ודאי שנזלזל בכל דבר השייך לכל אדם שמזלזל ומפלא אותי!!!!
אך בחוקים שאינם קשורים בדווקא לציבור החרדי מה אפשר לעשות וזה מנהג העולם ומן הראוי לנהוג על פיהם.
לשאול את ח"כ החרדים כמה מפלים את החרדים, זאת הרמה להנחתה.
שבענו מיללות, די, די, די.

ומותר לזלזל במדינה, ולא חסר על מה.
אבל הזלזול הגורף בה ובחוקיה, גורם, אפעס, לזלזול מוחלט בכל חוק וסדר, במיוחד בכל הקשור לרכוש ציבורי, לכספי ציבור, בשטחי ציבור (עיינו ערך שצ"פים שדודים בערים החרדיות לטובת מבנים לעמותות הקרובות לצלחת) ועוד כהנה וכהנה.

• הוסף לסימניות
מה קשור מצבינו במדינה /חכים חרדים ועוד
לחניות שעושות מה שהם רצות ?
שלא מחזירות כסף
זה ממש פשוט כמו שבעל חנות צריך לפתוח תיק במס הכנסה וכ'ו וכל מה שמשתמע מכך
כן הוא גם צריך לשמור את חוקי מנהל תקין
לא קשור לחברי כנסת/בחירות וכ'ו וכ'ו דבר פשוט ביותר נדרש פה

• הוסף לסימניות
כשמחנכים מגזר שלם לזלזול מוחלט במדינה, ובחוקיה, התוצאה היא זלזול מוחלט גם בחוקים חשובים מאין כמוהם, דוגמת הגנת העובד, התנהלות מול לקוח, ו... כללי זהירות בדרכים.
מי שמחנך כך הוא לא באמת חרדי יר"ש אולי רק "חרדי" לדבר החברה שסביבו או המיעוט שיהיה לכיסו
אני מכירה אישית אברך חשוב מאוד שהוציא מרפסת בלי רישיון, העירייה תבעה אותו למשפט, והוא ברוב צדקותו ניגש לרב חיים קנייבסקי שליט"א לבקש "ברכה והצלחה" במשפט, רב חיים ענה לו:"ברכה? על מה? אתה הרי נהגת שלא כחוק! "
זה החינוך האמיתי שמקבלים...ותמיד יש בחירה חופשית.
להוציא לע"ז על חינוך של חברה שלמה זה לתקן עוול בעוול

• הוסף לסימניות
אם זה יקר מי הפרייר ששוכר שם?!
כנראה שמשהו הם כן מרויחים שם!
שמלות נמכרות שם כמו לחמניות חמות וכל שמלה-את יודעת כמה משלמים עליה..
אני לא חושבת שהם עושים את זה בהתנדבות
אבל לא להיסחף
לא עושים שם הונים ולא כמעט הונים
כמה חניות נסגרות בשנה?????????
בגאולה בכלל רק חניות אוכל שורדות שם...

• הוסף לסימניות
מי שמחנך כך הוא לא באמת חרדי יר"ש אולי רק "חרדי" לדבר החברה שסביבו או המיעוט שיהיה לכיסו
אני מכירה אישית אברך חשוב מאוד שהוציא מרפסת בלי רישיון, העירייה תבעה אותו למשפט, והוא ברוב צדקותו ניגש לרב חיים קנייבסקי שליט"א לבקש "ברכה והצלחה" במשפט, רב חיים ענה לו:"ברכה? על מה? אתה הרי נהגת שלא כחוק! "
זה החינוך האמיתי שמקבלים...ותמיד יש בחירה חופשית.
להוציא לע"ז על חינוך של חברה שלמה זה לתקן עוול בעוול
ייש"כ על המעשה.
הזכיר לי מעשה אחר.
לפני עשרות בשנים נערכה עצרת מחאה ותפילה.
אישה צעירה נדרסה למוות רח"ל.
בעצרת היו נואמים רבים, ונאמרו פרקי תהילים.

בסיום העצרת אמר בשקט אחד העסקנים לרעהו -
הכל נכון, אבל דבר אחד איש לא אמר, משום מה:
האשה לא נדרסה 'סתם'. היא נדרסה כי אחד השכנים בנה בלי רישיון, ואכל את רוב שטח המדרכה. בגלל זה היא נאלצה לרדת לכביש, רח"ל.
למה לא מדברים על זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה