דרוש מידע חנות שקונה זהב ישן תמורת זיכוי בחנות במחיר הכי משתלם מי מכיר?

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על חנות שקונה זהב ישן במחיר טוב לזיכוי לקנייה בחנות, באזור ירושלים בית שמש או מודיעין עילית
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ממליצה מהיכרות אישית שלי והמשפחה, 'בית הצורף' ברמת בית שמש א'
הם גם משלמים הרבה על זהב ישן וגם מוכרים תכשיטים מדהימים מכל הסוגים בזול
(הם גם מעצבים לפי בקשה וגם עושים תיקונים מקצועיים)
בית הצורף.jpg

• הוסף לסימניות
מבדיקה שערכתי במספר חניות (גם בבית שמש) הם משלמים הרבה פחות מחנויות באזור הבורסה (שם יש תחרות גדולה יותר) ואני מדבר על פער של עשרות ש"ח לגרם!!
מה גם שאחת מהם משלמת אותו מחיר לזהב 14K ו18K
כמובן שמחיר הזהב משתנה מיום ליום וצריך לעשות בדיקה באותו יום כדי להבין את ההבדלים.
בעבר ביקשתי מגימני שיתן לי את החנויות שמשלמות הכי הרבה יחסית על זהב וזה מה שהוא נתן לי (יש להם אתר, אפשר לראות כמה הם נותנים לגרם)

הנה הקישורים לאתרים של החברות המרכזיות במתחם הבורסה ברמת גן, שבהם תוכל לראות מחירונים חיים שמתעדכנים לפי שער הבורסה:

1. בית התכשיט הראשון (FJH):באתר שלהם יש מחשבון זהב מצוין שמראה כמה תקבל על כל קראט בזמן אמת.קישור לאתר FJH
  2. גולדטרייד (GoldTrade):חברה גדולה למסחר בזהב עם מחירון שקוף מאוד למכירת זהב ויהלומים.קישור לאתר גולדטרייד
  3. ולדיסלב יהלומים (24Karat):מתמחים בקנייה ישירה מאנשים פרטיים במתחם הבורסה.קישור לאתר 24Karat

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי הם קונים במחיר זהה למחיר שקונים בבורסה

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת איפה כדאי למכור תכשיטי זהב באזור ירושלים
תודה!!!!

• הוסף לסימניות
תוכלו ליצור קשר 0583288343
או במייל b88346 שטרודל גימייל
קונה זהב ישן במחיר טוב, משלם במזומן ומגיע עד הבית.

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על חנות שקונה זהב ישן במחיר טוב לזיכוי לקנייה בחנות, באזור ירושלים בית שמש או מודיעין עילית
תודה רבה
בסט גולד בר' שמעון הצדיק י-ם
טיפ תבדוק כמה נותנים לגרם ישן וגם כמה אתה משלם לגרם חדש
אם תרצה תמורת מזומן מומלץ לפנות לברכת זהב

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: sdm
  • הוסף לסימניות
@עצם בשמש ו @ירא שמיי
זהב ישן הכוונה לכמה שנים? 10 שנים זה גם?
אני לא מבינה בזה...
תודה!
כל פריט שעשוי זהב שווה כסף, ולפעמים הרבה כסף עקב שוויו הגדול לגרם. כמובן תלוי בקראט [ניתן לבדוק כל פריט כמה קראט הוא].
אם אתם מעוניינים למכור תוכלו ליצרו קשר במייל b88346 שטרודל גימייל או בטלפון 0583288343 ותקבלו את המחיר הטוב ביותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה