דרוש מידע חנות תאורה מומלצת בב"ב

• הוסף לסימניות
במחירים הוגנים ועם שרות ומבחר
מה אתם ממליצים? האם הרשתות יותר זולות? (מחסני תאורה ודומיו)

• הוסף לסימניות
מוזמנים לבקר אצלינו:)
מאורות
ר' יהושע 5

• הוסף לסימניות
אני קניתי באורות ברחוב חזון איש את כל התאורה לבית וממליצה עליהם בחום רב!!!!!
שירות, מחירים, יחס.

• הוסף לסימניות
אני קניתי באורות ברחוב חזון איש את כל התאורה לבית וממליצה עליהם בחום רב!!!!!
שירות, מחירים, יחס.
איפה זה בדיוק בחזון איש? יש להם תצוגה?

• הוסף לסימניות
מאורות ברבי יהושע, אין כמותם בשירות איכות ומחיר, אחרי בדיקה של כמעט כל החנויות בבני ברק ובסביבתה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למאורות יש תצוגה, יש מבחר גדול ומחירים זולים.
אם אתם מחפשים נברשות לסלון ושות' כשאני חיפשתי לא היה בתצוגה וגם לא בקטלוג.
קניתי באורות, המחיר היה משמעותית יותר בזול משפע אור ותאורה ז"ל. (2250 בטלפון לעומת 3000 לאחר הנחה)

• הוסף לסימניות
איפה זה בדיוק בחזון איש? יש להם תצוגה?
בחזון איש פינת נחמיה, יש שם טמבור זה שם.
יש שם תצוגה מדהימה.
והמחירים מעולים!
אין לי מניות, אני פשוט לקוחה מרוצה, שכל מי ששלחתי היה מאד מרוצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה