חנות/תופרת לתיקון קטן בבני ברק

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת על תופרת/חנות לתיקוני בגדים בבני ברק?
אני צריכה מכפלת פשוטה במכנסיים
עדיף מישהי שעושה במקום או תוך כמה שעות
יש איפשהו בר' עקיבא או במיקום מרכזי אחר?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ברח' עזרא מס' 27 בערך, ליד בן יעקב יש חייט שעושה תיקונים צ'יק צ'ק.

• הוסף לסימניות
יש את מיסטר קוויק.. נראה לי בר' עקיבא 61...

• הוסף לסימניות
סתם לידע אולי יעזור לך להמשך - אני גם לא יודעת לתפור
לכן בשביל מכפלות במכנסיים - קניתי באיקאה סרט שמקפלים עליו את המכנס ומגהצים - וזה נדבק, זה ממש מעולה , לא נפתח ומחזיק לי כבר עונה שלמה
מומלץ בחום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1186084:
סתם לידע אולי יעזור לך להמשך - אני גם לא יודעת לתפור
לכן בשביל מכפלות במכנסיים - קניתי באיקאה סרט שמקפלים עליו את המכנס ומגהצים - וזה נדבק, זה ממש מעולה , לא נפתח ומחזיק לי כבר עונה שלמה
מומלץ בחום

להשיג בכל חנות סידקית
אם לא באה לך ליסוע לאיקא...

• הוסף לסימניות
אושרית בגן ורשא מומלצת בחום!!!
0548400481
דייקנית וזריזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה