• הוסף לסימניות
ושוב עדשה.........
איפה מומלץ לקנות עדשה - עדיפות לאזור ירושלים
אפשר גם באזור המרכז.

תודה רבה!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
פוטו פריזמה. יחס ושירות מעולים.

• הוסף לסימניות
תלוי בפער המחירים.

בגדול איפה שזול- אני אהיה מוכן לשים מעט מאוד כסף כדי לקבל שרות טוב יותר.

• הוסף לסימניות
אפשר להגיע איתם למחיר זול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1579727:
תלוי בפער המחירים.

בגדול איפה שזול- אני אהיה מוכן לשים מעט מאוד כסף כדי לקבל שרות טוב יותר.

אז איפה זול?

• הוסף לסימניות
תלוי איזה מוצר ובאיזה יום...
השוואת מחירים היא דבר פשוט מאד היום, לא?

• הוסף לסימניות
דיברתי כרגע עם 2 חנויות שמעתי הבדל של 600 ש"ח (!!!)

• הוסף לסימניות
במרכז- ארליך או אלי ביתן הצילום. כדי לקבל מחיר זול תעשי השוואות בזאפ.

• הוסף לסימניות
600mm f/4 ii is usm.
אז הפרש של 600₪ הוא בעצם לא כזה נורא!

• הוסף לסימניות
פוטו שוורץ אני אישית קונה רק שם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1582322:
פוטו שוורץ אני אישית קונה רק שם

סליחה על ההקפצה,
איפה זה פוטו שוורץ?
באיזה אזור בארץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה