דרוש מידע חניון בקניון רב שפע

• הוסף לסימניות
לידיעת הציבור,
החלו לגבות כסף בחניון של קניון רב שפע, ונותנים שעתיים ראשונות חינם,

ואם חרגתם בדקה, זה 20 שח,

אין שם שום שילוט נורמלי על העניין, רק מישהו שעומד בכניסה ודוחף איזה פתק לרכב

מי שיש לו קשר להנהלת הקניון , ראוי להבהיר להם שזה ממש לא צורה תקינה לנהוג כך,

זכותם לגבות כסף, אך צריך שילוט מסודר, ומכונות מסודרות לתשלום(אפשר שם רק מזומן לערבי שעומד בכניסה)

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
אתה צודק, לדעתי יש כאן הטעייה מכוונת בכדי להרוויח כסף, עשיתי קניה באושר עד ב 450 ש''ח וביציאה חוייבתי לשלם 20 ש''ח, ואמרו לי שמ 500 ש''ח זה חינם, אין שום שילוט בנושא! זה פשוט גניבה. רק בציבור שלנו זה יכול לקרוא
פשוט כואב הלב.
אבל אני לא מתייאש ואלך עם זה עד הסוף! שלחתי מכתב להנהלת הקניון. ואני מתכוון להגיש תביעה בתביעות קטנות, לאחר קבלת היתר מרב. בנוסף אפנה לרשות להגנת הצרכן. ולאמון הציבור. אני קורא לכל מי שנפגע מהעוקץ הזה, ואפילו שזה סכום קטן לכתוב בתגובה ונתאגד יחד. הכסף של ציבור שומרי התורה אינו הפקר. די! להתנהלות העושק הזה.
חותם בכאב.

• הוסף לסימניות
האם למישהוא יש מידע מעודכן
לגבי התשלום בחניון??
באיזה שעות ללא תשלום?
ובאיזה שעות זה בתשלום?וכמה?

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו כאן, שעתים ראשונות חינם אחרי זה 20 ש' לשעה. אולי שעה שניה (רביעית) תעריף אחר. לא התעמקתי בפרטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה