דו"ח חניתי באפור, וקבלתי דוח על חנית הרכב במקום שמפריע לתנועה -

• הוסף לסימניות
לא יודעת. חניתי באפור בשכונת מגורים שקטה ומנומנמת אחרי שמונה בערב. לא חלמתי שאסור לי לחנות שם. אני מאמינה שזה מקום שמיועד לתושבים.
אני מאמינה שככה העיריה שם עושה כסף
אתמול כשהגשתי את הערעור, שמתי לה שהאופציה הראשונה שהם נותנים בבחירת הסיבה לערעור זה טעות בדוח... מה שאומר שזה ידוע וברור לכל וגם להם שיש הרבה דוחות שגויים.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שככה העיריה שם עושה כסף
אתמול כשהגשתי את הערעור, שמתי לה שהאופציה הראשונה שהם נותנים בבחירת הסיבה לערעור זה טעות בדוח... מה שאומר שזה ידוע וברור לכל וגם להם שיש הרבה דוחות שגויים.
זה קרה לפני כשלוש שנים, לא חשבתי שאפשר לערער.
היום אני יותר חכמה. קיבלתי קנס על נסיעה בנת"צ וערערתי והם קיבלו את הערעור.
בכל אופן מאז אני לא מעזה לנהוג בירושלים, מקסימום לחנות בכניסה לעיר.

• הוסף לסימניות
זה קרה לפני כשלוש שנים, לא חשבתי שאפשר לערער.
היום אני יותר חכמה. קיבלתי קנס על נסיעה בנת"צ וערערתי והם קיבלו את הערעור.
בכל אופן מאז אני לא מעזה לנהוג בירושלים, מקסימום לחנות בכניסה לעיר.
או בחניונים, שחיטה של הכיס לפעמים, אבל בחום ועם ילדים, שוה
יש בממילא כמה, ובהרבה מקומות בעיר

• הוסף לסימניות
או בחניונים, שחיטה של הכיס לפעמים, אבל בחום ועם ילדים, שוה
יש בממילא כמה, ובהרבה מקומות בעיר
נכון. בדרך כלל כשאני נוסעת לכותל, אני חונה בממילא, ואם אני מגיעה ממש מוקדם, בערך לפני 7 בבוקר, אני חונה בהר ציון.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה