תאונה חניתי נהג אגד שבר לי מראה, מה עושים?

• הוסף לסימניות
חניתי הבוקר בגן של הילד, בעודי עומדת במדרכה נהג אגד נסע במקביל אלי ושבר לי את המראה
הוא אפילו לא עצר
יש לי מס' קו ומס' אוטובוס
יש למישהו נסיון למי לפנות? ומה הסיכוי שיתייחסו לתביעה ברצינות וישלמו?

• הוסף לסימניות
יש למישהו נסיון למי צריך לפנות?
ומה הסיכוי שיתייחסו לתביעה ברצינות וישלמו?
באופן כללי יש לכל חברת אוטובוסים הרבה מידי ניסיון בשביל שהם ישלמו כ"כ מהר...

• הוסף לסימניות
יש למישהו נסיון למי צריך לפנות?
ומה הסיכוי שיתייחסו לתביעה ברצינות וישלמו?
באופן כללי יש לכל חברת אוטובוסים הרבה מידי ניסיון בשביל שהם ישלמו כ"כ מהר...
בכל מקרה תכתוב להם שיש לך עדים והארוע מצולם אולי יתייחסו יותר מהר

• הוסף לסימניות
@אסתי א. כאן המקום לעורר על התקנת מצלמת דרך. קריטית, בדיוק למצבים כאלו.
אם אכן ישנה הסרטה ברורה, לא חושבת שזה מסובך מידי להוציא מהם את התשלום.
תתייעצי בפורומי רכב: רכבים זה לזה, ובעיקר קארספורום.

• הוסף לסימניות
לא במקרה כזה אבל שמעתי על כמה תאונות עם אוטובוסים (של חברה אחרת)
תמיד טיפלו באופן רשמי ומוסדר כלומר כולל רכב חלופי וכו'
לדעתי בגלל שזה לא נופל על הנהג התשלום אין לו בעיה להודות

• הוסף לסימניות
לא במקרה כזה אבל שמעתי על כמה תאונות עם אוטובוסים (של חברה אחרת)
תמיד טיפלו באופן רשמי ומוסדר כלומר כולל רכב חלופי וכו'
לדעתי בגלל שזה לא נופל על הנהג התשלום אין לו בעיה להודות
ואני שמעתי הפוך - נהג שבזמן התאונה הודה וכשבאו לדבר עם החברה ולתבוע את הביטוח הכחיש הכל ופתחו תביעה נגד, הפילו על הנהג את כל האשמה.
@יאלילי - יש המלצה על מצלמת דרך טובה וזולה אפילו מעלי וכד'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה