עזרה חסד אמיתי לזוג גרי צדק, דירה בבית וגן לליל הסדר

• הוסף לסימניות
חיפשתי הרבה ולא נושעתי. אני מעוניינת לארח זוג גרי צדק עם שלושה ילדים לליל הסדר בבית וגן. אני צריכה למצוא עבורם דירה, אפשרות בתשלום. מדובר בחסד לאין שיעור. משפחה שאין להם שום קרובים!!!

• הוסף לסימניות
אנא, דחוף!!! חסד עצום, ואהבת את הגר. אבקש ממי שיכול שיעשה מאמץ וגם אם לא יודע שיעשה מאמץ ויברר. אולי בעלונים, במודעות רחוב, ירים טלפונים. זוג גרי צדק, שאין להם שום קרוב וגואל, ובליל הסדר מוזמנים למשפחה בבית וגן אבל אין להם איפה לישון....

• הוסף לסימניות
תודה!
אני לא גרה בבית וגן, רק המארחים, כך שאין לי גישה לעלונים המופצים בשכונה ולמודעות הקיר. אז בית וגניים - אודה לכם אם תבדקו בעלונים ו או בכל מקור נתונים אחר

שכוייח

• הוסף לסימניות
תנסו את רוזן, יש להם יחידת חסד
02-6416147

• הוסף לסימניות
אבדוק בשבילך, יכול להיות שיש לי אפשרות
תני לי טלפון לחזרה

• הוסף לסימניות
קיבלתי המלצות בפרטי. אני בודקת.
אבקש מתושבי בית וגן שיבדקו בעלונים המקומיים. לי אין גישה אליהם.

ושוב, מדובר במצווה גדולה מאד, ואהבתם את הגר ועוד ועוד

• הוסף לסימניות
מלול יש להם דירת חסד ברחוב בית וגן אזור מספר 50 בערך לא זוכרת במדויק
02-6449662

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים והמסייעים. לצערי עדיין לא מצאתי, יש כמה צדיקים שאמרו שימשיכו לחפש, נקווה לטוב. בקשר לקרית יובל ביררתי ואמרו לי שאם מדובר במרחק הליכה סביר זאת אפשרות מצוינת. המשפחה המארחת גרה בגבעת האנטנה.

פונה לתושבות קריית יובל, אודה לכם מאד על עזרתכם, אולי מכאן תצמח הישועה .

• הוסף לסימניות
חדר לזוג+זוג מיטות הירייזר וספה אחת יעזור?
יכול להיות שזה רלוונטי אצלינו.
פני בפרטי

• הוסף לסימניות
בית וגן.
ברור
רחוב הפסגה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה