חסד גדול- דחוף מישהו עם ניסיון באלבומים דיגיטלים.

• הוסף לסימניות
לקוח ביקש ממני לעצב אלבום זיכרון עם כ-50 עמודים,
האלבום מורכב מתמונות לפי נושאים, בכל שלבי חייו.
כמובן שחלק מהתמונות צריכות תיקונים.
הוא מעונין בתמחור על עבודה העיצוב, כמה לוקחים על זה?
איך מתמחרים את תיקון התמונות? (הוא לא בטוח שהוא מעונין)
וכן אשמח מאוד בדוגמאות להשראה.
תודה רבה רבה על הקדשת הזמן למעני.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת גם מהו המחיר לעיצוב אלבום,

• הוסף לסימניות
דוגמאות להשראה - יש לך בתיקי עבודות של צלמים ומעצבים חברי הפורום

• הוסף לסימניות
לעיצוב אלבום דיגיטלי לחתונות - לוקחים בדרך כלל 8-15 ש"ח לדף (2 עמודים) וזה מחיר לצלמים, לא ללקוחות פרטיים מזדמנים.

עיצוב אלבום זכרון אמור להיות מושקע יותר, עיצובים אישיים ושילוב טקסטים, עמודים לפי נושא עם עיצוב מתאים לכל נושא בנפרד וכו' כך שאני יכול להעריך את זה בכ30-40 ש"ח לדף (2 עמ')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1445724:
לעיצוב אלבום דיגיטלי לחתונות - לוקחים בדרך כלל 8-15 ש"ח לדף (2 עמודים) וזה מחיר לצלמים, לא ללקוחות פרטיים מזדמנים.

עיצוב אלבום זכרון אמור להיות מושקע יותר, עיצובים אישיים ושילוב טקסטים, עמודים לפי נושא עם עיצוב מתאים לכל נושא בנפרד וכו' כך שאני יכול להעריך את זה בכ30-40 ש"ח לדף (2 עמ')

וגם יותר...
בד"כ הלקוחות הללו לא מבינים את כמות העבודה
לכן, הייתי מציעה לך לבנות גריד לכל האלבום עם שינויים קלים בהתאם לנושא,
כך המחיר עדיין ישאר ריאלי בשביל הלקוח

תיקוני תמונות:
מתחיל ב-5 שח תיקון קליל

טיפ,
לא להתחיל לעבוד עד שכל(!!) החומר אצלך,
אחרת זה פשוט לא נגמר...

• הוסף לסימניות
קחי לך סגנון מסויים שאיתו את רוצה ללכת ותבני עליו את התבניות
התוצאה
העבודה שלך תהיה יותר קלה והאלבום יהיה נעים לעין
כמובן שבכל תחנת דרך מסוימת תשני את הגוון וותפרצי קצת מהתבנית וכו'
אבל חשוב שתהיה שפה עיצובית אחת בכל דפי האלבום
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל ציפורי הלילה, עזרתם לי מאוד.
הלקוח אמר לי שהוא קיבל הצעת מחיר מגרפיקאית אחרת בסך 5000 ש"ח, (מדובר בכ-50 עמודים)
הוא רוצה לשמוע מה אני מציעה.
מה נראה לכם?

• הוסף לסימניות
הצעת מחיר לאלבום אמורה לכלול
מחיר לעיצוב (בד"כ לפי דף)
מחיר לתיקוני תמונות (בד"כ לפי תמונה )
הדפסה של האלבום עם כל הכרוך בזה
תבררי כמה עולה הדפסה בפורמט שהוא רוצה וכמה הוא מעונין להשקיע בהדפסה
(עם תמונה מבחוץ או רק עור, בתוך קופסא או בתוך מזוודה, וכמובן הגודל והכמות של הדפים)
עם כל המידע תלכי למדפיס ותשאלי כמה תעלה לך הדפסה
הרבה הצלחות

• הוסף לסימניות
שימו לב שמדובר באלבום זיכרון ולא של אירוע מסויים.
כמה לוקחים על העיצוב? איך מתמחרים תיקון תמונות?

• הוסף לסימניות
1. דווקא בגלל שזה אלבום לא מאירוע, ע"פ רוב התמונות פחות מוצלחות ולך תהיה עבודה לחפות על זה בעיצוב.
2. למה זה משנה מה מטרת האלבום? מישהו רוצה תמונות מונצחות בעיצוב. מצידך שזה יהיה מה אכל לארוחת בוקר. תפקידך הוא להגיש לו את זה יפה ולקבל תגמול.

אגב, אם הבנתי נכון, הצעת המחיר שקיבל יוצאת משהו כמו 60 ₪ לדף וכוללת הדפסה ותיקונים. לא רע. חשוב שתדעי לפני שאת נותנת הצעה משלך האם באמת מדובר גם בכיתובים, גריד משתנה והדפסה יקרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1445805:
טיפ,
לא להתחיל לעבוד עד שכל(!!) החומר אצלך,
אחרת זה פשוט לא נגמר...

כמה שזה נכון....
לא לוותר!!!
רק כשכל החומר אצלך אז להתחיל!

כמובן שאם יש אח"כ איזה שינויים/הוספות קטנות... בקטנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1445724:

8 ש"ח לעמוד זה מחיר השוק שנותנים הצלמים
אין לי שום דבר אישי נגד שום צלם כי בסה"כ יש להם גרפיקאיות שעושות את זה
אבל שימי לב שזה לא משתלם! :mad:

• הוסף לסימניות
5000 ש"ח לאלבום -ז"א 100 ש"ח לעמוד..
בחישוב העבודה לפי שעות כשמדובר באלבום זיכרון. והתמונות לא מדהימות באיכותן.. ואין אפשרות לפרוס אותן בענק גם בגלל האיכות. יש הרבה מה להשקיע בעיצוב.
אני חושבת שכל עמוד לוקח בערך שעת עבודה.
וא"כ המחיר שהוא קיבל הגיוני בהחלט.
ובכלל אין כאן מה להשוות לאלבום חתונה.
זה שני סוגי עבודות שונות.

מה שכן במחיר כזה אפשר להכניס את עלות ההדפסה "כלול במחיר"

לגבי העיצוב את צריכה שיהיה לך מוטיב מנחה לאורך כל האלבום,
ולהתבסס על אותו קו עיצובי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה