כללי חסד גדול - דחוף

• הוסף לסימניות
מחר יש לי תור לויזה לארה"ב, וצריך להביא את ההזמנה לחתונה ולמרבה מזלי היא פשוט נעלמה לי... ואני אנא אני בא.
אני צריך קובץ עם הזמנה לחתונה שאני אוכל למלא שם את הפרטים הרלוונטים ולהציג בפניהם.
אם יש אנגלית בהזמנה עדיף.
מי שיכול לעזור תבוא עליו ברכת טוב.

• הוסף לסימניות
יש לי פתוח באילוסטרייטור
עוזר?

• הוסף לסימניות
לא יודע איך מתעסקים באילוסט....
אני חושב שיהיה בסדר. סומך על השם יתברך.
בכל אופן תודההה

• הוסף לסימניות
בקשר להזמנה

הפגישה היתה בעשר בבוקר.

תודה רבה על הרצון. ה' יברך אותך בכל מילי דמיטב.

ולעצם הענין משום מה הם לא דרשו לראות כלום, ואישרו. השלך על ה' יהבך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלברשטם;2378627:
הפגישה היתה בעשר בבוקר.

"חסד ה' יום יום"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלברשטם;2378627:
הפגישה היתה בעשר בבוקר.

אז נס שאובמה לא היה שמה... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;2378712:
אז נס שאובמה לא היה שמה... :)

הניק דונלד טראמפ הוא חבר מועצה בפרוג... כך שברור איך אישרו לך במהירות.:D:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה