חסד גדול!

• פותח הנושא go
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צריכה דחוף את הסרט בחזית הכיתה
מישהו יכול להעלות לדרופבוקס את הסרט בחזית הכיתה או סרט דומה
ויזכה בחסד גדול
(עשיתי חיפוש בפורומים אבל לא מצאתי קישור )

• הוסף לסימניות
לגוגל דרייב גם טוב?

• הוסף לסימניות
אם תסבירי לי איך מעלים לדרופבוקס אני יעלה בכיף.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אני פשוט חסומה בנתיב וזה האתר היחיד שפתוח לי https://www.dropbox.com/ או הג'מבו מייל אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• הוסף לסימניות
שלחי לי הודעה במייל,
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
עדין לא הצלחתי להוריד את הסרט מישהו יכול לעלות לי אותו גוגל דרייב או לדרופבוקס?

• הוסף לסימניות
מעלה עכשיו לדרופ
ושולחת לך קישור באישי
בל"נ

• הוסף לסימניות
הי מה זה גמני רוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zippi הפקות;1425509:
אם תסבירי לי איך מעלים לדרופבוקס אני יעלה בכיף.

כמה שברתי את הראש עד שהצלחתי...
את צריכה להתקין את זה נהיה לך סמל על שולחן העבודה ובשורת המסימות
פותחת את התיקיה ומעבירה לשם קבצים ומעתיקה מלמעלה את הכתובת לקישור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה