חסד - דרוש מצלמת וידאו איכותית ליום אחד להשאלה או להשכרה

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו איכותית (משהו בסביבות ה-3000 ש"ח+) לצורך עניין מאוד ספציפי, העניין הוא שאני חייב לבדוק את המצלמה לפני שאני קונה אם זה מתאים לצורך שלי. לצורך זה אשמח מאוד אם יש למישהו מצלמת וידאו ברמה יחסית טובה שאני יוכל לקחת אותה בהשאלה או בהשכרה ליום אחד לבדוק אותה (כמובן אני אשאיר פיקדון על ערך המצלמה) כ"כ אם יש למישהו מצלמה וידאו איכותית יד שניה למכור אשמח לשמוע פרטים!
אני קניתי מצלמה בקרוב ל3000 ש"ח ובסוף זה לא עשה את העבודה שאני הייתי צריך כך שאני לא מעוניין להתאכזב שוב.

אפשר ליצור קשר בפרטי או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מצלמות וידאו פנסוניק DVX שאני כבר לא משתמש בהן מזה תקופה
צילום על קלטות mini dv
כולל כל הציוד הנלווה

אם נראה לך שזה יכול להתאים לשימוש הספציפי שאתה צריך - אתה מוזמן לקחת ולהשתמש

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מצלמות וידאו פנסוניק DVX שאני כבר לא משתמש בהן מזה תקופה
צילום על קלטות mini dv
כולל כל הציוד הנלווה

אם נראה לך שזה יכול להתאים לשימוש הספציפי שאתה צריך - אתה מוזמן לקחת ולהשתמש

• הוסף לסימניות
מאיר, אני מאוד מודה לך על הרצון והנכונות לעזור אבל אני חייב הקלטה על SD ממש תודה!

• הוסף לסימניות
אתה מוזמן לפרט קצת,
מה אתה מחפש מבחינה טכנולוגית, אופטית, ארגונומית...

• הוסף לסימניות
אתה מוזמן לפרט קצת,
מה אתה מחפש מבחינה טכנולוגית, אופטית, ארגונומית...

• הוסף לסימניות
בגדול הפרמטרים שהכי חשוב לי זה 1. שזווית הצילום תיהיה כמה שיותר רחבה 2. שגם צילום בזום של תנועה מהירה התנועה תישאר חלקה וללא מריחות (למשל אנשים רוקדים) 3. שאיכות התמונה תישאר גבוהה גם בתנאי תאורה חלשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;1991841:
בגדול הפרמטרים שהכי חשוב לי זה 1. שזווית הצילום תיהיה כמה שיותר רחבה 2. שגם צילום בזום של תנועה מהירה התנועה תישאר חלקה וללא מריחות (למשל אנשים רוקדים) 3. שאיכות התמונה תישאר גבוהה גם בתנאי תאורה חלשים.

ואת כל זה אתה רוצה ב3000 ש"ח..?

אתה מדבר פה על מצלמות יקרות פי ארבעה וחמישה לפחות.

• הוסף לסימניות
איזה חלק פה מייקר בפי 4? אם אתה מדבר על גודל חיישן כדי שהצילום יהיה איכותי בתנאי תאורה ירודים את החלק הזה מה שאני מקבל ממצלמות ברמה של 3000 ש"ח מספיק לי אפי' שזה הרבה פחות ממצלמות מקצועיות אבל הפרטים שרשמתי ב 1, ו2 זה לא נראה לי קשור למחיר

• הוסף לסימניות
גם של אורך המוקד, אבל בעיקר של הצילום החד תוך כדי תנועה.

• הוסף לסימניות
זוית צילום רחבה זה משהו שיש להרבה מצלמות ברמה הזו אני מדבר על משהו בסביבות ה25 MM או 28 MM
אשמח מאוד להחכים למה באמת נוצר הטשטוש בתנועה? זה קורה בעיקר שאני נכנס לזום של *3 ומעלה?

• הוסף לסימניות
ככל שאתה 'עושה זום' התנועה הופכת להיות יותר אגרסיבית
הרעידות הטבעיות מתעצמות, והמייצב מתקשה יותר
כמו משקפת ארוכת טווח שקשה מאוד לייצב אותה

יש כמובן סיבות נוספות אפשריות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1991939:
ככל שאתה 'עושה זום' התנועה הופכת להיות יותר אגרסיבית
הרעידות הטבעיות מתעצמות, והמייצב מתקשה יותר
כמו משקפת ארוכת טווח שקשה מאוד לייצב אותה

יש כמובן סיבות נוספות אפשריות

אבל אני לא מחפש שייצב לי אותם, אדרבה שיתן לתנועה לנוע בצורה חלקה ללא מריחות זה נראה כמו איזה "סלאוו מושן"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;1992060:
אבל אני לא מחפש שייצב לי אותם, אדרבה שיתן לתנועה לנוע בצורה חלקה ללא מריחות זה נראה כמו איזה "סלאוו מושן"

אולי המייצב מייצב יותר מידי והופך את הוידאו למשהו ש'צף על המים'
נסה לנטרל אותו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1992096:
אולי המייצב מייצב יותר מידי והופך את הוידאו למשהו ש'צף על המים'
נסה לנטרל אותו

ניסיתי זה לא עזר...

אני מחפש מצלמה טובה אחרת לראות אם גם בשאר המצלמות יש את הבעיה הזו של מריחת תמונה מהירה בזום

• הוסף לסימניות
התמונה נמרחת ומיטשטשת כשהתריס (שאטר) מדי פתוח
אתה עובד כנראה על מצב אוטומטי, ואז במצב של עדשה צרה הצמצם נסגר וממילא התריס נפתח כדי לאזן את החשיפה
כמו שאמרו לפני, הדרישות שלך מהמצלמה הן דרישות של מצלמה מקצועית ויקרה, לא משהו ב3000 שח, בטח לא מצלמת וידאו. בקושי DSLR.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה