חסד!!! כל האדריכליות לכאן- עזרו לי בבקשה להחליט בין התוכניות ,

• הוסף לסימניות
אני מודה מראש על כל תגובה או עיצה או הערה

קבצים מצורפים

• ראשונית שלנו.jpg
    ראשונית שלנו.jpg
    KB 129.7 · צפיות: 28
  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 268.2 · צפיות: 25
  • 5.jpg
    5.jpg
    KB 285.4 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אופיהב'

המעלות
יש כיון אחדשל שיש אין ביזבוז של ר
השיח של השלחן סלון ושלחן מדבח טוב- הוא לא גולש למקום שלא שיח לו

• הוסף לסימניות
מבחינת תכנון הדירה כולה אופציה א' נראית נכונה ומנצלת יותר, אבל נראה שיש גם בה מה עוד לעבד

• הוסף לסימניות
אם המטבח הוא פתוח אני הייתי מעבירה אותו לאזור החדר הקטן ויהיה פתוח לכיוון הסלון ומשפ יקבל ורור
וחצי החדר יהיה אם חלון
לגבי החסרנות והמעלות של שני התוכניות אני חושבת שאפשר לעבוד ולמזג בין התוכניות ולקבל דירה מתוכננת יותר

• הוסף לסימניות
מסכימה עם דולר...
אבל בין האופציות המוגשות כך ללא שינוי
עדיף אופציה ב'
גם המטבח שם עובד לדעתי יותר טוב וגם החדר שינה עם היחידה

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר להגיע לאופציה טובה יותר (כמין הכלאה בין היתרונות של האופציות + שינוי מיקום המטבח לצד הכניסה וכך הרווחת חדר נוסף עם חלון).
כדאי לנסות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה