חסד! מישהו יכול להוריד לי את הקובץ?

• הוסף לסימניות
את איזה מהם את רוצה?
להורדה K-LITE Basic
להורדה K-LITE Standard
להורדה K-LITE Full
להורדה K-LITE Mega

• הוסף לסימניות
זה הפירוט שמופיע באתר שלהם:

חבילת קודקים K-LITE Basic - הגרסה הקטנה והבסיסת שמאפשרת לנגן קבצי ווידאו וקול כגון : AVI, Matroska (MKV), MP4, Ogg ו (flv)Flash Video.
חבילת קודקים K-LITE Standard - כוללת מה שיש בחבילה הבסיסית ובנוסף תמיכה בווידאו מסוג VCD, SVCD ו XCD
בנוסף יש חבילת תוכנות\כלים מורחבת שכוללת : Media Info Lite ו MPC-HC
זו חבילת הקודקים המומלצת למשתמשים הרגילים
חבילת קודקים K-LITE Full - כוללת עוד 31 רכיבים ועוד 4 כלים ממה שיש בחבילת הסטנדרט בנוסף קודקים נוספים לקבצים מסוג : AC3/DTS AMR .alac .ape, .apl .aac .mpc, .mpp .ofr, .ofs .xm, .s3m, .it, .umx
חבילת קודקים K-LITE Mega - בנוסף לגרסה המלאה כוללת עוד קודקים מסוג : ACM ו VFM , פילטרים נוספים של Xvid, AC3Filter ועוד כלים \ תוכנות .

• הוסף לסימניות
תודהה!!

מתחת לכל הרשימה יש למטה להורדה

• הוסף לסימניות
משום מה הוא לא מסכים להעלות את הקובץ, מה המייל שלך?

חג שמח

• הוסף לסימניות
באישי

• הוסף לסימניות
תודה!!

• הוסף לסימניות
זה פשוט לא מסכים לשלוח את הקובץ, הפכתי לזיפ ולמרות זאת לא מסכים.
מה יכולה להיות הסיבה?

• הוסף לסימניות
לא נורא מימי, אני רואה שיש לי עוד אפשרות להשיג את זה
אני ינסה גם שם
לבנתיים אל תשתגעי

ותודה רבהה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה