- הוסף לסימניות
שלום לכולם. אינני יודע לאן אני יכול לפנות. אני מתבייש מאוד מהמצב שבו אני במצב כלכלי שלא נותן לי אפילו לחשוב על חתונה כבר דוחה את זה מעל 8 וחצי חודשים. אין לי כסף לפתוח תיק אפילו ברבנות. המקרה הוא קח אני החתן בשם יצחק קטין חוזר מחו"ל שחרב עליו עולמו מאז שנת 2011 ועד שנת 2018. כשעשיתי עלייה מחו"ל אחרי כמה חודשים אחותי הכריחה את אימי שתחייה לעשות בדיקות דם בתשלום כי עדיין לא ביב לה ביטוח לאומי וקופות חולים זה תהליך של חצי שנה לפחות מאז העלייה. לצערנו הרב התגלה שאמא שלי שתיהיה בריאה היתה חולה בסרטן המעיים והיינו כעובדי עצות אחרי אשפוזים מתמשכים ורטופאים שכמעאט והרימו ידיים אני ואבא שלי זכרונו לברכה הלכנו לפי עצת הרב פירר לאסותא כדי לשלם הכל בפרטי ולמצוא מרדים מיוחד ומנתח מיוחד וכו וכו. אחרי תשלום של 180 אלף דולר שאני עדיין משלם ומחזיר הללוואות עד היום ברוך השם אמא שלי ניצלה בנס וממש זכינו. בשנת 2013 כמדומני אבא שלי אובחן עם לימפומה אבל שלא התפרצה והיה הולך להדסה עין כרם לבדיקות מידדי פעם. אחרי כמה זמן הוא עבר לבית החולים סורוקה בבאר שבע ושם הייתי ישן איתו יום ולילה היו לנו זמנים של שמחה וזמנים של כאב ובכי. עולמי חרב עלי בסוף שנת 2018 כשאבי ז"ל נפטר. בנוסף לכל הטראומה שאגב אובחנתי עם טאומה כי אבי ביקש וחתם על הארכת חיים זה אומר שבמקרה של מוות הם היו צריכים לעשות החייאה ואפילו ביקש שישאירו אותו כצמח אם כך המצב. בזמן הפטירה אני אחי ואמא שלי רצנו בבכי לרופאים וביקשנו והתחננו שיעשו לו החייאה הם אמרו בסדק ואני רצתי עם עגלת ההחיאה עד לתוך החדר כשהצוות שם כ 4 אנשים לקחו וטרקו עלי את הדלת חזק מאוד. לבסוף הם לט ביצעו שום החיאה כלשהי ונתנו לו למות. אני כבן זיקונים נכנסתי לחובות רבים על התרופות דקניתי לו שבבית המרקחת סירבו לתת. יש לציין שחודש איד של תרופות עלה מעל 60 אלף שקל. בנוסף לכך התחלתי לקבל הוצאה לפועל וגם עיקולים מכל מיני גורמים בגלל שלאבי ז"ל ולי היה חשבון בנק משותף. אני נמצא כרגע במצב כלכלי הכי גרוע שמעולם לא היה לי ואני רק דוחה את החתונה שאוכל ללכת לטורונטו ושם לחזור לעבודות עם השכר הטוב שהיו לי אז ולחסוך כל שקל. אין לנו בקושי אוכל בבית זה בדרך כלל או תרופות או אוכל. ואני נקרע לי הלב לראות שאמא שלי שתבדה לחיים ארוכים חסר לה כסף ומזון ואני חסר אונים ולא יכול לעזור לה. לא מזמן הצלחתי לפתוח אשראי של ישראכארט אבל בסוף בגלל עיקול הוא לא הופעל אבל עבר לי בהרבה מקומות לקניות אוכל לבית ליום יום ולדבת. הכרטיס הזה שינש אותי למשך 8 חודשים והצלחתי לקנות לאמא שלי גם תרופות וגם עודפים של אוכל ומיים ברוך השם עד שלא מזמן הכרטיס נבלע ועכשיו זה בדרך לעורך דין על תביעה של 34 אלף שקל. אני אוצה להקים ביתת נאמן בישראל עם הכלה שלי. יש לי ולה המון המלצות. ואני מעדיף לגור בחול כדי להסתדר בעבודה ושלא יחסר לנו כלום ודלא נגיע למצב של בושה כזאת כמו של עכשיו. כלתי בלי אבא ואמא ואני עדיין לא יודע איך לסגנן את ההזמנה לחתונה שזה בכלל הדאגה האחרונה שלי. אבל איפה כותבים ז"ל וכו?
אנא מכם כל שקל יכול לעזור לנו. אני מתחנן בפניכם נא להפיץ את כתבתי ובקשתי פה כי אני כבר לא יודע איפה ללכת.
חסר לנו הכל לחתונה ולדירה חסר לנו אפילו מזון.
החשבון בנק שלי:
בנק הפועלים
סניף 160
מספר חשבון 047986
הבעייה זה שמעל סכום של 3000 הכול יכול ללכת לעיקולים אז עם הסכום גדול מ 3000 נא להעביר דרך ה פאייפאך
ולכן יש לנו PAYPAL להעברת כסף paypal.me/ahuvaorzohar זה הלינק להעברות מכל העולם
בנוסף עזרתי לכלתי לעתיד לפתוח בנר ישראלי נוסף ששם אין עדיין עיקולים ובעזרת השם לא יהיו.
בנק לאומי
סניף 922
חשבון 73069/73
אנא מכם זה ממש על גבול הצלת נפשות. תעזרו לנו לבנות בית נאמן בישראל. השם יברך וישמור אתכם! נא להפיץ כמה שאפשר בכל מקום אפשרי. יש לי עוד המלצות
אנא מכם כל שקל יכול לעזור לנו. אני מתחנן בפניכם נא להפיץ את כתבתי ובקשתי פה כי אני כבר לא יודע איפה ללכת.
חסר לנו הכל לחתונה ולדירה חסר לנו אפילו מזון.
החשבון בנק שלי:
בנק הפועלים
סניף 160
מספר חשבון 047986
הבעייה זה שמעל סכום של 3000 הכול יכול ללכת לעיקולים אז עם הסכום גדול מ 3000 נא להעביר דרך ה פאייפאך
ולכן יש לנו PAYPAL להעברת כסף paypal.me/ahuvaorzohar זה הלינק להעברות מכל העולם
בנוסף עזרתי לכלתי לעתיד לפתוח בנר ישראלי נוסף ששם אין עדיין עיקולים ובעזרת השם לא יהיו.
בנק לאומי
סניף 922
חשבון 73069/73
אנא מכם זה ממש על גבול הצלת נפשות. תעזרו לנו לבנות בית נאמן בישראל. השם יברך וישמור אתכם! נא להפיץ כמה שאפשר בכל מקום אפשרי. יש לי עוד המלצות
הנושאים החמים