חסד של אמת !!!

• פותח הנושא m3
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי אתם שה' נתן לכם מתנה גדולה בידיים !!!!
הבן שלי מתחנן אלי כבר כמה ימים שאני יצייר לו ציורים בנושא השבת
אבל אני ה' נתן לי מתנות אחרות -- ולא תאמיני עיגול ניהיה אצלי משולש... סוג של כישרון :(;):eek:

אולי מישהי תוכל לעזור ולשמח ילד יהודי מתוק וטהור וה' ישלם לה שכרה - כי זה חסד אמיתי באמת... אז ציורים של שבת לצביעה יש למישהי בבקשה בבקשה לעלות לי עבורו ????

שה' ישלם שכרכם!!!!!!

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בחנויות חוברות צביעה של יוני וכו'
כמו"כ יש את תוכנת אסקי ואת תוכנת ארכיוני שאפשר לרכוש.

ויש גם באתר של אותלי איורים להורדה חינם.

• הוסף לסימניות
לא משהו מושקע, אבל אולי הוא ייהנה.

קבצים מצורפים

• נרות שבת.jpg
    KB 68 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;2421764:
אפשר לקנות בחנויות חוברות צביעה של יוני וכו'
כמו"כ יש את תוכנת אסקי ואת תוכנת ארכיוני שאפשר לרכוש.

ויש גם באתר של אותלי איורים להורדה חינם.

יווו איזה רעיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה'לה;2421778:
לא משהו מושקע, אבל אולי הוא ייהנה.

בטוחה שכן!!!!!!!!!
ממש תודה לך באמת!!!

• הוסף לסימניות
למשהו יש רעיון איך ללמוד לצייר בקלות תנועות גוף?

• הוסף לסימניות
רעיון כן, בקלות לא כל כך.

פשוט צריך לקחת תמונות של בני אדם שעושים תנועות
ולנסות למצוא ולצייר את התנועה שעוברת דרך הדמות בצורה של קו קמור פשוט וזורם ככל הניתן, צריך לעשות הרבה מאוד כאלה ואח"כ לנסות להעביר את זה לדמות וסביב זה לבנות אותה.

זהו אימון ידוע בעולם הציור והוא נקרא Gesture Drawing בתרגום מילולי לעברית 'ציור מחווה'.

אולי אכתוב עליו ב'***---אשכול טיפים לאימונים בציור ורישום עם דוגמאות---***' שלי.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה