חלבי חסה ופסטה מוקרמת- איזה סוג חסה כדאי?

• הוסף לסימניות
איזה סלט חסה כדאי להגיש יחד עם פסטה מוקרמת??
אשמח למתכון.
וגם למתכון טוב לפסטה מוקרמת בלי תנור.

• הוסף לסימניות
מתכון לפסטה מוקרמת (ללא תנור)
מכינים חבילת פסטה לפי ההוראות בגב (מומלץ צינורות הרוטב נכנס ומורגש יותר,לא חובה כלל)
במחבת\סיר מטגנים 2 בצלים בינוניים עד להזהבה והשחמה,מוסיפים פטריות משימורים,
מערבבים וממשיכים טיגון עד שנראה טוב,מנמיכים להבה לבינונית ומוסיפים אבקת מרק פטריות,פלפל שחור ומלח לפי הטעם,
מערבבים היטב היטב עד לאיחוד (אפשר לטעום מהתערובת ולשפר תיבול לפי הצורך)
מוסיפים שמנת מתוקה להקצפה ורבע כוס חלב בערך,מערבבים בזהירות,אפשר להגביה מעט להבה כדי ליצור בועות וסמיכות,מערבבים ומאחדים לגמרי,כשנראה סמיך יותר מכבים אש ויוצקים על הפסטה,מערבבים ואוכלים!!

נ.ב-לגבי סלט חסה-אני חושבת חסה רגילה קצוצה דק עם רוטב(אין לי מתכון מדויק),אפשר לשדרג עם מאנצ'ס וירקות,אולי בטטה צ'יפס וכזה...אבל לא יודעת אם הולך ממש עם פסטה...

• הוסף לסימניות
קודם כל-
חסה לליק מאד מתאים וטעים תוסיפי לזה איזה ירקות שתרצי-
כרוב סגול, פלפל רצועות דקות, גזר מקלות, פטריות חי, קוביות גבינת חרמון, ומלא פיצוחים קלוים-
שקדים מולבנים, גרעיני דלעת וחמניות, זרעי פשתן.
טעיםםםם
עם רוטב טוב, מושלם!
מתכון לפסטה בשניות-
טגני בחמאה בצל עם פטריות תוסיפי לזה שמנת מתוקה
(השאלה לכמה חב' פסטה, בעיקרון לחב' פסטה זה אחד וחצי-שתיים)
את יכולה גם להמיר שמנת מתוקה אחת בכוס חלב,
פשוט תוסיפי לזה מספיק טעם- פלפל שחור ומלח, וכן כשתיים שלוש כפות אבקת מרק פטריות,
תערבבי עם הפסטה המבושלת.
אם את אוהבת תכניסי גם גבינה צהובה מגוררת כשעוד חם וזה ימס לבד בתוך הפסטה..
יוצא מושלם!
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

ערב טוב
אני רוצה להשקיע 20000 ואח"ז סכום חודשי יחסית (לסביבתי) גבוה
במחקה מדד עולמי או בנאסד"ק 100 וכד' בקרנות איריות
אני קצת מבולבלת
איפה כדאי מבחינת
עמלות
מיסוי
שקל דולר
אני לא רוצה לגעת בזה אלא להשקיע וזהו לא פאסיבי,
אשמח לעזרתכם
@אמת מארץ תצמח @מקצועי בלבד @ה. שלמה @דניאל נבון (אחלה אתר!)
אשמח לעזרת כולכם.
בלי לבלבל אותי תודה.
ואולי באמת כן שווה דרך ברוקר עולמי?
חבל לרוץ ישר לפתיחת חשבון השקעות רגיל לפני שבודקים כל אפיקי ההטבות שפתוחים עבורך. בחשבון השקעות רגיל יש מס רווחי הון, עמלות חודשיות. לפני שנוגעים בזה כדאי לבדוק אפיקים שמקבלים פטור מס או דחיית מס.

כדי להבין את הפער, הנה דוגמה פשוטה.

שני אנשים בני 40 משקיעים אותו מסלול, אותה תשואה של 10% בשנה, אותה הפקדה ראשונית של 20000.

האחד משקיע בחשבון השקעות רגיל בלי עמלות דמי ניהול
הרווח אחרי 20 שנה הוא 114,500.
מס רווחי הון 25% משאיר רווח נטו של 85,912.
יחד עם הקרן יש 105,912.
וזה לפני קיזוז עמלות חודשיות אם יש בברוקר

השני משקיע בקופת גמל להשקעה עם דמי ניהול של 0.8
אחרי 20 שנה הרווח הוא 94,729.
יחד עם הקרן יש 114,729.
ויש אפשרות לקבל פטור מלא ממס בקצבה.

המסר פשוט. לפני שמתמקדים בשאלה איפה לפתוח חשבון, כדאי לבדוק אפיקים שמקטינים מס ומשאירים יותר כסף אצלך. אחרי שממצים את ההטבות אפשר להשלים עם חשבון השקעות רגיל.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה