מידע שימושי חסה על ממונם של ישראל

• הוסף לסימניות
לפני יום דפקו בדלתי פקחים מעיריית ירושלים ודרשו שאציג להם תעודת זהות לוודא שאכן זו אני.
אחרי שוודאו שהגיעו לכתובת הנכונה הם אמרו שהם רושמים לי דוח ע"ס 475 ש"ח מכיוון שמצאו שקית אשפה ליד הפח המוטמן ולאחר חיטוט בשקית מצאו חשבון חשמל על שמי וע"כ מגיע לי דוח שהנחתי שקית מחוץ לפח.
אל תשלחו ילדים שלא מצליחים לפתוח את הפח ואם שלחתם הזהרו שלא יהיו מסמכים מרשיעים!!!

• הוסף לסימניות
אל תשלחו ילדים שלא מצליחים לפתוח את הפח ואם שלחתם הזהרו שלא יהיו מסמכים מרשיעים!!!
ואם אין מסמכים מרשיעים? אז אפשר לשלוח ילדים שלא מצליחים לפתוח את הפח, ולגרום לעונג רב לתושבי האיזור ולעוברי אורח תמימים?
ילד שלא מצליח להכניס את השקית לתוך המתקן לא אמור ללכת לרוקן את הפח. נקודה.

• הוסף לסימניות
@אחת ירושלמית
בהצלחה עם ביטול הקנס.
אני חושבת שרבים בעירי ישמחו לקנסות כאלה. במיוחד אלה שכמוני גרים בטווח של מטרים ספורים מהפח.
מבדיקה שלי ברוב רובם של המקרים הפח ריק לגמרי!
הראשון סתם מתעצל והבאים אחריו אפילו לא בודקים אם יש מקום בפח.
כשאני מורידה את הפח ויש לפעמים כמעט 10 שקי אשפה מבחוץ אני מכניסה אותם אחד אחרי השני בקלות רבה...

• הוסף לסימניות
אכן, הרבה פעמים הפחים מתמלאים ואי אפשר להכניס עוד...

שלא לדבר על גל הסירחון העוטף ברגע שפותחים את הפח, ואי אפשר לזרוק מרחוק כמו ב"צפרדע"...
כאן חייבים להתקרב ממש... ולגעת...

• הוסף לסימניות
לפני יום דפקו בדלתי פקחים מעיריית ירושלים ודרשו שאציג להם תעודת זהות לוודא שאכן זו אני.
אחרי שוודאו שהגיעו לכתובת הנכונה הם אמרו שהם רושמים לי דוח ע"ס 475 ש"ח מכיוון שמצאו שקית אשפה ליד הפח המוטמן ולאחר חיטוט בשקית מצאו חשבון חשמל על שמי וע"כ מגיע לי דוח שהנחתי שקית מחוץ לפח.
זה נשמע סיפור של חיים ולדר...;););)

• הוסף לסימניות
הבעיה שבשכונתינו מרובת הילדים בלע"ה הפחים מתמלאים במהירות ורב הזמן הפח מלא ונאלצים להניח ליד גם כשהמבוגרים יורדים, הפחים המוטמנים מכילים כמות קטנה של פח
לי ידוע שאם הפחים מלאים ואי אפשר להכניס לבפנים, אין קנסות

• הוסף לסימניות
לי ידוע שאם הפחים מלאים ואי אפשר להכניס לבפנים, אין קנסות
טעות. יש קנס על כל הבנין + חובה לקנות פח נוסף. מנסיון כואב של הדירה הקודמת בה גרנו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סתם שאלה לבירור:
האם חייבים למסור את מספר הזהות שלי לכל שואל?
לא צריכים לזה אישור משפטי/משטרתי ?

• הוסף לסימניות

למה לשלוח ילד שלא מגיע לפח להוריד את האשפה?
לא מצליחה להבין מה רוצים מילדים קטנים.... תנו לילדים לעזור כפי היכולת שלהם!

• הוסף לסימניות
זה שמצאו שם חשבון שלך לא אומר שהשקית שלכם.
יכולתם גם לזרוק את החשבון בפח של השכנים, אם הואה התעופף לשם,
וגם בפח של הבניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה