תודה.אני הייתי מחלים ואחרי חצי שנה חוסנתי ועכשיו קיבלתי עוד אחד בהמלצת הרופא.
השאלה לכמה זמן, אני מכיר לא מעט אנשים שאומתו פעם שניה כולל תסמינים וכו' (ספציפית המקרים שאני מכיר היו לאחר שנה-שני וחצי).בזמנו אמר לי רופא שהמחלימים הם הכי מוגנים שיש, יותר מהחיסון...
אני חליתי אחרי 8 חודשים מהחלמה ו-4 חודשים על היום מהחיסון.השאלה לכמה זמן, אני מכיר לא מעט אנשים שאומתו פעם שניה כולל תסמינים וכו' (ספציפית המקרים שאני מכיר היו לאחר שנה-שני וחצי).
כמה זמן המתנתם בין חיסון הראשון לשני?אנחנו כולנו מחלימים.
וכולנו, למעט בת אחת שרק עכשיו עברו לה חמישה חודשים מהחיסון שקיבלה כי התחילו לחסן אותם מאוחר יותר, התחסנו פעמיים.
בהמלצה רפואית כמובן
חמישה חודשיםכמה זמן המתנתם בין חיסון הראשון לשני?
אני מחלימה עם חיסון אחד
בינתיים ההנחיה לתו ירוק למחלימים חיסון אחד מספיק עד ה-31.03.2022 שאז יעשו הערכה מחודשת אם צריך עוד חיסון.הי ומבחינת תו ירוק?
אני מחלימה (מלפני שנה)
ומחוסנת פעם אחת מלפני כמה חוד'.
לא באלי לעשות חיסון (כואבבבב)
אבל אם רבנים / רופאים / הנחיות של תו ירוק - אני אעשה בע"ה,
אשמח לדעת הנחיות בענין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים