היעילות שנבדקה במחקר של פייזר זה בין 21 ל 28 יום, בנתיים ליותר מזה אין ערובה להגנה של 95 אחוז.בסד
יש הודעות סותרות
כמה זמן מקסימום או שאין מקסימום בין החסון הראשון לשני?
מצוננים יכולים לעשות חסון?
היעילות שנבדקה במחקר של פייזר זה בין 21 ל 28 יום, בנתיים ליותר מזה אין ערובה להגנה של 95 אחוז.
למיטב ידיעתי מצוננים יכולים להתחסן.
הקפצה.בסד
יש הודעות סותרות
כמה זמן מקסימום או שאין מקסימום בין החסון הראשון לשני?
הסיבה להקפדה על התזמון (כמו גם ההקפדה לא לחסן מתחת גיל 16) היא אך ורק בגלל ההצמדות לתנאים בהם נערך החיסוןהיעילות שנבדקה במחקר של פייזר זה בין 21 ל 28 יום, בנתיים ליותר מזה אין ערובה להגנה של 95 אחוז.
למיטב ידיעתי מצוננים יכולים להתחסן.
למה החיסון אכן נערך בהפרשים הללו?הסיבה להקפדה על התזמון (כמו גם ההקפדה לא לחסן מתחת גיל 16) היא אך ורק בגלל ההצמדות לתנאים בהם נערך החיסון
מכיוון שהניסוי נערך על אנשים מעל גיל 16 שקיבלו את המנה השניה בטווח הימים הנ"ל, אישר מנהל התרופות האמריקאי את החיסון בתנאים האלו
אין שום סיבה לחשוב שהחיסון פחות יעיל אחרת, זה פשוט לא נבדק....
אם יבדקו לקורונה לא יקבלו חיסון.למיטב ידיעתי צינון הוא תסמין מובהק של קורונה בגל הזה, למה לא להיבדק?
אם יקבלו תשובה שלילית מה טוב, שיתחסנו לחיים ולשלום.
אם יקבלו תשובה חיובית שתהיה להם רפואה שלימה, ואין צורך בחיסון. סיכוי טוב שיעברו את זה בקלות כי נראה שגם מנה אחת עוזרת אחרי 13 יום.
לא נכון. רק אם יימצאו חיוביים.אם יבדקו לקורונה לא יקבלו חיסון.
אתם רופאים? ממשרד הבריאות?ואם מדובר באדם בקבוצת סיכון חשוב שיקבל את שני החיסונים
אינני מדענית ומעולם לא עבדתי בפייזר, אני מניחה שהיו להם שיקולים שונים לעריכת החיסון בהפרשים האלו, אני נוטה להאמין, לא מתוך ידיעה אלא ההבנה שלי - שלהפרש קטן אולי יותר יש משמעות, כי ייתכן שהגוף עוד לא גמר לנצל את מנת החיסון הקודמת, אבל להפרש מעט גדול יותר סביר להניח שאין השפעה על יעילות החיסון.למה החיסון אכן נערך בהפרשים הללו?
סתם כי ככה הסתדר טכנית? לא כל כך נשמע.
תודה רבה בעזרת השם בלי נדר ככה נעשה.למיטב ידיעתי צינון הוא תסמין מובהק של קורונה בגל הזה, למה לא להיבדק?
אם יקבלו תשובה שלילית מה טוב, שיתחסנו לחיים ולשלום.
אם יקבלו תשובה חיובית שתהיה להם רפואה שלימה, ואין צורך בחיסון. סיכוי טוב שיעברו את זה בקלות כי נראה שגם מנה אחת עוזרת אחרי 13 יום.
הכי חכםתודה רבה בעזרת השם בלי נדר ככה נעשה.
האמת שגם אני עכשיו שמעתי אני מקוה שזה נתון נכון.ההורים שלי נכנסו לבידוד בין החיסון הראשון לשני
ולכן דחו להם את החיסון השני
אמרו להם שעד 35 יום זה אפשרי
לדעתי סתם "מרחו" אותם, אבל לכו תוכיחו...
האמת שגם אני עכשיו שמעתי אני מקוה שזה נתון נכון.ההורים שלי נכנסו לבידוד בין החיסון הראשון לשני
ולכן דחו להם את החיסון השני
אמרו להם שעד 35 יום זה אפשרי
לדעתי סתם "מרחו" אותם, אבל לכו תוכיחו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים