כללי חסידים! פנימה!

• הוסף לסימניות
איזה ויז'ואל אפשר להשתמש בנושא "חסידות" [אני לא מתכוון ל"גרפיקה חסידית", רק לחסידות ממש]

אני צריך כמה, מבחר, דחוף!!

לדוגמא: ביהמ"ד של הבעש"ט, חסידים נוסעים לרבם,
[בלי תמונות רבנים]
מה עוד?

• הוסף לסימניות
אני לא בדיוק מבינה מה זה ויז'ואל אבל אולי זה יכול לעזור לך:
"קוויטלעך" - פתקאות
"שטריימל" או כל לבוש חסידי: אבנט - גארטל וכו'

• הוסף לסימניות
תפילה בהתלהבות, תורה הלכה למעשה, ענווה, אהבת ישראל, מקפיד קלה כבחמורה, יראת שמים, ואהבת ה', מעבודת המחשבה ,דרך ארץ, מקווה טהרה , וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיימון ב;851204:
תפילה בהתלהבות, תורה הלכה למעשה, ענווה, אהבת ישראל, מקפיד קלה כבחמורה, יראת שמים, ואהבת ה', מעבודת המחשבה ,דרך ארץ, מקווה טהרה , וכו'

לא שאלתי מה המאפיינים, את זה גמני יודע [רק יודע...]

אני שואל על ויז'ואל שמסמל

• הוסף לסימניות
המודיע / המבשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;851191:
איזה ויז'ואל אפשר להשתמש בנושא "חסידות" [אני לא מתכוון ל"גרפיקה חסידית", רק לחסידות ממש]

אני צריך כמה, מבחר, דחוף!!

לדוגמא: ביהמ"ד של הבעש"ט, חסידים נוסעים לרבם,
[בלי תמונות רבנים]
מה עוד?

http://www.123.org.il/?CategoryID=194

יש שם תמונות מהביהמ"ד של הבעש"ט תמונה 53 וגם הציון שלו וכד'

• הוסף לסימניות
כרכרה עם סוס ו...
וחצמיזה, תפתח ספרים של "ספריית מחניים"..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תצייר פתק ועליו הכיתוב: רק לאנ"ש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;851780:
תצייר פתק ועליו הכיתוב: רק לאנ"ש
ואיך ממתגים את אנ"ש הליטאים?, פתק שכתוב עליו "רק משלנו"?:confused:

• הוסף לסימניות
1.טיש אצל הרבי, או התוועדות חסידית וכדו'
2.קהל רב של חסידים יחדיו כגון בהלוית האדמו"ר מויזניץ, או קהל גדול על הפרענצ'ס
3.עץ יוחסין של שושלת החסידות מהבעש"ט ועד ימינו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה