שיתוף חופשי חסידישע קינדר בבינה מלאכותית

יצירות לשימוש חופשי
  • הוסף לסימניות
רציתי תמונה של שבעה ילדים חסידיים יושבים יחד על אדמה חולית
אז ביקשתי מנייט קפה
נייט קפה אמר "נִייֶט" והוציא לי כל מיני גרסאות
אז הלכתי לקלוד שיקליד לי פרומפט ועל הדרך ניסיתי גם את כוחו
גם על GPT לא פסחתי אם כי לא נראה לי שהוא יותר הצליח
בסוף נאלצתי להתפשר על שש שנראים העתק לא טבעי אחד של השני {שישיה ממצריים}
המוצלחת ביותר(חסרון הידיים קטועות בקצוות התמונה וזה לא נכנס טבעי בעיצוב)
DrocKkkdkqTQxi4cpTBG--1--xhs5t.jpg

הסופית שישיה.
(לילד הרביעי מימין יש יד על הגב בעוד ששני ידיו של היושב משמאלו מונחות לפניו)
GQheb1AsQzX5UHy9bmZf--1--uigge.jpg

תןצאות נחמדות:;)
DRq43tS95qo2ud9Ij4fn--1--cvfq4.jpgdYa2mzpyeMt7A8bPJzU7--1--0vp55.jpgL6LMF0lzR1p0x8H6bqG8--1--6nmlu.jpgLAaPd99pUtZBTkCW7O8E--1--qrh1j.jpgXofFLVXzMimAh6gRAiaK--0--akbxv.jpg
ולתוצאה אחת ממש יפה מהמודל הרגיל{לא מהיר אבל ממש לא ענה לי על הצרכים...}

lwpjA9h5Sj3eoz8zxdTy--1--s8afd.jpg

GPT: (כנל)
064328eb-f4eb-40bc-85f1-0ecdc6668366.png

ומקלוד:D:D:D

תתצוגה מקדימה ילדים של קלוד.png

קבצים מצורפים

• hasidic_children_illustration.html
    KB 12.4 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה